Corporate finance

Advies tijdens alle fases van de ondernemersreis

Maak kennis met CROP corporate finance

Bij CROP corporate finance ontvang je professioneel advies gedurende jouw gehele ondernemersreis. Ondernemen is anticiperen. Of je nu groeiplannen hebt als MKB-ondernemers, een storm moet doorstaan of een overdracht van jouw familiebedrijf wilt voorbereiden: wij helpen en adviseren ondernemers met het nemen van de juiste beslissingen.

 

Corporate finance zorgt voor toegevoegde waarde aan jouw reis

Ondernemen is keuzes maken, of je nu groeiplannen hebt of met je onderneming in een moeilijke tijd zit. Bij CROP corporate finance begeleiden en adviseren wij ondernemers, ook op het moment dat het spannend wordt. Denk hierbij aan onder andere fusies en overnames en bedrijfswaarderingen. Ook bij financieringen en herstructurering van jouw onderneming staan we voor je klaar. CROP corporate finance biedt toegevoegde waarde door middel van professioneel advies in alle fases van jouw ondernemersreis. Wij zorgen voor rust en energie gedurende deze reis. Hierbij vormen we een trusted advies gedurende alle fases.

De juiste ondersteuning voor het beste resultaat

Onze specialisten denken graag in een vroegtijdig stadium met je mee bij complexe ondernemingsvraagstukken. Met onze kennis helpen we jou bij deze vraagstukken. Zodoende komen we samen tot het beste resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring bespaar je tijd en kosten. Je krijgt begeleiding, maar ook de juiste ondersteuning tijdens het traject. Hierbij kun je ons te allen tijde bereiken, ook om gezamenlijk te sparren over ondernemingsvraagstukken. Zodoende sta je er niet alleen voor en kun jij doen wat je het liefste doet, namelijk ondernemen! Daarom zeggen wij: “aandacht voor de ondernemer, is samen vooruit”.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag gebruikmaken van CROP corporate finance voor de juiste begeleiding en deskundig advies in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp of Nieuwegein? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden eens te bespreken. Je bereikt ons telefonisch via 030 – 604 00 35 of door het sturen van een e-mail naar cf@crop.nl.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan meer over onze specialismen of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Contact

Gerben Remmerde
Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
CROP corporate finance heeft de financiering van mijn onderneming ‘van A tot Z’ optimaal begeleid. Ze hebben er echt verstand van!
DGA Michael van Munster
 
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl