Corporate finance

Advies tijdens alle fases van de ondernemersreis

Maak kennis met CROP corporate finance

Ondernemen is anticiperen. Of je nu groeiplannen hebt, een storm moet doorstaan of je wilt voorbereiden op overdracht. Wij helpen en adviseren ondernemers met het nemen van de juiste beslissingen.

 

Ondernemen is keuzes maken. Of je nu groeiplannen hebt, of met je onderneming in een moeilijke tijd zit. Wij begeleiden en adviseren ondernemers, ook op het moment dat het spannend wordt. Onder andere bij fusies, overnames en met bedrijfswaarderingen. Maar ook bij financieringen en herstructurering van jouw onderneming. CROP corporate finance biedt toegevoegde waarde door middel van professioneel advies in alle fases van de ondernemersreis. Wij van corporate finance zorgen voor rust en energie tijdens deze reis. Hierbij vormen wij een trusted advies gedurende alle fases.

Onze verschillende specialisten denken ook graag in een vroegtijdig stadium met je mee in complexe ondernemingsvraagstukken. Met onze kennis helpen we jou bij deze vraagstukken. Zodoende komen we samen tot het beste resultaat. Omdat wij jarenlange ervaring hebben, bespaar jij onnodige tijd en kosten. Wij bieden begeleiding, maar ook ondersteuning aan onze klant in het traject. Hierbij zijn wij ten alle tijden bereikbaar, ook om gezamenlijk te sparren over ondernemingsvraagstukken. Zodoende sta je er niet alleen voor en kun jij doen wat je het liefste doet, namelijk ondernemen! Daarom zeggen wij: aandacht voor de ondernemer, is samen vooruit.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Lees dan meer over onze specialismen. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Lees ook meer over onze specialismen

 

Contact

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
Gerben Remmerde
Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
CROP corporate finance heeft de financiering van mijn onderneming ‘van A tot Z’ optimaal begeleid. Ze hebben er echt verstand van!
DGA Michael van Munster
 
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl