Corporate finance

Advies tijdens alle fases van de ondernemersreis

Ondernemen is keuzes maken, of je nu groeiplannen hebt of met je onderneming in een moeilijke tijd zit. Bij CROP corporate finance begeleiden en adviseren wij ondernemers, ook op het moment dat het spannend wordt. Denk hierbij onder andere aan fusies en overnames en bedrijfswaarderingen. Ook bij financieringen en herstructurering van jouw onderneming staan we voor je klaar.

CROP corporate finance biedt toegevoegde waarde door middel van professioneel advies in alle fases van jouw ondernemersreis. Wij zorgen voor rust en energie gedurende deze reis. Hierbij vormen we een trusted advies gedurende alle fases.

De juiste ondersteuning voor het beste resultaat

Onze specialisten denken graag in een vroegtijdig stadium met je mee bij complexe ondernemingsvraagstukken. Met onze kennis helpen we jou bij deze vraagstukken. Zodoende komen we samen tot het beste resultaat.

Dankzij onze jarenlange ervaring bespaar je tijd en kosten. Je krijgt begeleiding, maar ook de juiste ondersteuning tijdens het traject. Hierbij kun je ons te allen tijde bereiken, ook om gezamenlijk te sparren over ondernemingsvraagstukken. Zodoende sta je er niet alleen voor en kun jij doen wat je het liefste doet, namelijk ondernemen! Daarom zeggen wij: “aandacht voor de ondernemer, is samen vooruit”.

CROP heeft alle benodigde expertises onder één dak. De specialisten binnen corporate finance werken regelmatig nauw samen met collega’s van legal en fiscale dienstverlening. Daarnaast heeft CROP ook specialisten op het gebied van due diligence in eigen huis.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan meer over onze specialismen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag gebruikmaken van CROP corporate finance voor de juiste begeleiding en deskundig advies in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp of Utrecht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden eens te bespreken.

Je bereikt ons telefonisch via 030 – 604 00 35, door het sturen van een e-mail naar cf@crop.nl of neem direct contact op met één van onderstaande specialisten.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg CROP Corporate finance op LinkedIn.

Onze corporate finance specialisten

Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
Luc Bogers
Junior Consultant Corporate Finance
Michael Zinkstok
Consultant Corporate Finance
Chantal Fernandes
Junior Consultant Corporate Finance

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP