Family Services

Rust, zekerheid en inzicht creëren op het snijvlak van familie- en bedrijfsbelangen

Familiebedrijven kenmerken zich door een langetermijnvisie, continuïteit van de onderneming en een nauwe betrokkenheid van de familie. Als ondernemer binnen een familiebedrijf maak je keuzes in het belang van het bedrijf, maar ook in het belang van de familiewaarden. Het is soms lastig om een goede balans te vinden tussen beide belangen.

Als vermogende familie wil je het familievermogen laten groeien en beschermen. Je denkt misschien na over privacy, vermogensoverdracht naar de (klein) kinderen of bepaalde maatschappelijke doelen die je zou willen ondersteunen door een eigen stichting, maar ook over de gevolgen van een overlijden of echtscheiding binnen jouw familie.

Wij zijn er om de juiste balans te realiseren en te bewaken. CROP Family Services adviseert op het snijvlak tussen zakelijk en privé en zorgt voor een optimale balans, zodat jij je kunt blijven focussen op het familiebedrijf. Daarnaast begeleidt CROP Family Services vermogende families bij het realiseren van hun doelen, zodat jij en jouw familie kunnen blijven genieten van het familievermogen.

Wat kan CROP Family Services voor jou betekenen?

CROP Family Services staat voor financiële en fiscaal-juridische dienstverlening voor familiebedrijven en/of vermogende families. Een familiebedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven door specifieke en complexe vraagstukken die binnen het familiebedrijf spelen. Dit geldt niet alleen voor de onderneming maar ook voor het (familie)vermogen.

Denk daarbij aan vraagstukken over bedrijfsopvolging van het (familie)bedrijf, continuïteit, zeggenschap en bestuur, bedrijfswaardering en begeleiding bij de structurering van het familiebedrijf. Maar ook bij de advisering over huwelijks vermogensrecht, inkomens-en vermogensplanning, testament en echtscheiding.

Welk cijfer geef je jouw rustniveau?

CROP Family Services biedt toegevoegde waarde door middel van een integrale aanpak en advisering door specialisten die nauw met elkaar samenwerken en aandacht besteden aan jouw hele plaatje. De specialisten van CROP Family Services maken eerst een afdruk van waar je nu staat, zowel zakelijk als privé. Daarna gaan we met elkaar in gesprek om jouw doelen en wensen verder in kaart te brengen, vervolgens zorgen we er samen voor dat de volgende afdruk volledig in lijn ligt met de door jouw geformuleerde doelen en wensen.

De specialisten van CROP Family Services geven jou rust zodat er ruimte ontstaat om te ondernemen en te genieten. Jij hebt alles goed geregeld, toch?

Financiële planning

Met financiële planning breng je je financiële situatie in kaart. Je brengt jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze op een tijdlijn. Je kijkt ook naar je
persoonlijke omstandigheden: ben je getrouwd, kun je op termijn misschien een erfenis verwachten of verkoop je binnenkort je bedrijf? Zo krijg je inzicht in je financiële positie. Nu en in de toekomst.

Machteld Bijkerk,
Machteld Bijkerk
Senior Tax Manager & Financieel planner
Ton van Deijl
Ton van Deijl
Partner Tax

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP