Legal

De juridische sparringpartner waarmee je verder komt

Ongeacht in welke fase van de ondernemersreis je je bevindt, loop je tegen juridische vraagstukken aan. Die zijn soms complex en tijdrovend. Wij helpen je hier graag bij.

Juridische vraagstukken zijn vaak complex, tijdrovend en voor een ondernemer onvermijdelijk. Je wilt vooral met ondernemen bezig zijn. Toch is het belangrijk om deze zaken goed te regelen. Bij CROP snappen we dat dit best ingewikkeld kan zijn. We geven juridisch advies bij grote zaken, zoals fusies en aan- of verkoop van organisaties, maar kunnen je ook bijstaan in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Al bij de start van een onderneming wordt je geconfronteerd met vragen als: welke rechtsvorm past bij mijn bedrijf? Of hoe zorg ik voor goede huisvesting en personeel? Juridische vraagstukken vereisen specialistische kennis. De juristen van CROP legal delen graag hun kennis graag met je. Niet in wollig jargon, maar in begrijpelijke taal. Zo heb jij je handen vrij om je te focussen op je bedrijf.

Onze kennis is iets waar wij erg trots op zijn, dus we helpen je graag zaken op orde te krijgen. Zijn je arbeidscontracten bijvoorbeeld nog up to date? Of wanneer zijn de algemene voorwaarden voor het laatst gecontroleerd?

Een bijkomend voordeel is onze samenwerking met de accountants en belastingadviseurs. Zo zien wij het grotere plaatje en kunnen we ook rekening houden met de bedrijfseconomische en fiscale aspecten.

Soms is een snelle oplossing beter dan ‘gelijk krijgen’

Problemen voorkom je liever vooraf, maar we helpen je ook om achteraf oplossingen te vinden. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Waar bij de eerste strubbelingen vaak van beide kanten stelling genomen wordt, kijken wij verder. Soms is een snelle oplossing beter dan ‘gelijk krijgen’. En soms kan communicatie al veel helpen. Heb jij bij een conflict bijvoorbeeld weleens gedacht aan mediation?

Juridische vraagstukken staan niet op zichzelf. Door onze nauwe samenwerking met de accountants, fiscalisten, corporate finance-adviseurs en andere specialisten van CROP kunnen we een veel bredere aanpak bieden dan andere juridisch adviseurs. En dat komt ook het resultaat ten goede.

Marieke Heiner - mediator CROP accountants & adviseurs
Marieke Heiner
Mediator
Roland Elzinga, senior manager legal
Roland Elzinga
Senior manager legal
Medewerker-Michiel-Appelhof
Michiel Appelhof
Senior Manager Legal
Carlijn Schreuder – Cobussen
Manager Legal
Julie Gilleit
Legal counsel
Maarten Leeftink
Legal counsel

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP