Legal

Maak kennis met CROP legal

Ongeacht in welke fase van de ondernemersreis je je bevindt, loop je tegen juridische vraagstukken aan. Die zijn soms complex en tijdrovend. Wij helpen je hier graag bij.

Al bij de start van een onderneming wordt je geconfronteerd met vragen als: welke rechtsvorm past bij mijn bedrijf? Of hoe zorg ik voor goede huisvesting en personeel? Juridische vraagstukken vereisen specialistische kennis. De juristen van CROP legal delen graag hun kennis graag met je. Niet in wollig jargon, maar in begrijpelijke taal. Zo heb jij je handen vrij om je te focussen op je bedrijf.

Soms is een snelle oplossing beter dan ‘gelijk krijgen’

Problemen voorkom je liever vooraf, maar we helpen je ook om achteraf oplossingen te vinden. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Waar bij de eerste strubbelingen vaak van beide kanten stelling genomen wordt, kijken wij verder. Soms is een snelle oplossing beter dan ‘gelijk krijgen’. En soms kan communicatie al veel helpen. Heb jij bij een conflict bijvoorbeeld weleens gedacht aan mediation?

Juridische vraagstukken staan niet op zichzelf. Door onze nauwe samenwerking met de accountants, fiscalisten, corporate finance-adviseurs en andere specialisten van CROP kunnen we een veel bredere aanpak bieden dan andere juridisch adviseurs. En dat komt ook het resultaat ten goede.

Lees meer over onze specialismen

Contact

Medewerker-Michiel-Appelhof
Michiel Appelhof
Manager legal
Marieke Heiner - mediator CROP accountants & adviseurs
Marieke Heiner
Mediator
Roland Elzinga, senior manager legal
Roland Elzinga
Senior manager legal
Julie Gilleit
Legal counsel
Carlijn Schreuder – Cobussen
Manager Legal
Maarten Leeftink
Legal counsel
 
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl