HR services

De kracht van een goed personeelsbeleid

Bij CROP staan mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat goed personeel het verschil maakt voor je organisatie. Goed personeelsbeleid ligt daaraan ten grondslag. Het is steeds belangrijker dat mensen kunnen groeien, zich ontwikkelen en hun talent zo goed mogelijk kunnen benutten. Van organisaties wordt gevraagd daar steeds meer tijd aan te besteden.

Onze HR specialisten helpen je graag bij de volledige reis die werkgever en werknemer maken vanaf het selectiemoment tot het moment van uitdiensttreding. Centraal staan de arbeidsrelatie en alle zaken waar je samen met je werknemer mee te maken krijgt. Denk hierbij aan de juiste en meest gunstige toepassing van fiscale regelingen maar ook wet – en regelgeving wat betreft arbeidscontracten, personeelsdossiers, HR advies & support en de salarisadministratie.

Dit kunnen we voor jou betekenen

contact_page Visuele arbeidsovereenkomst
Een arbeidsovereenkomst is belangrijk voor je bedrijf. De afspraken hierin hebben direct invloed op het leven van je medewerkers en het doel is dat je medewerkers begrijpen wat zij ondertekenen.

Meer informatie

diversity_3 HR advies
Heb je hulp nodig bij een HR casus of wil je een aantrekkelijke werkgever zijn door een goed HR beleid? Laat je hierin adviseren en/of ondersteunen door onze HR consultants.

Meer informatie

volunteer_activism Extern vertrouwenspersoon
Ongewenste intimiteiten komen in de praktijk helaas steeds vaker voor. Een externe vertrouwenspersoon biedt een veilig luisterend oor waarmee een werknemer ondersteund kan worden.

Meer informatie

supervised_user_circle HR support
Is je HR afdeling op orde, dan loopt je organisatie minder risico op uitval, verloop en ziektekosten. HR-support van CROP is meer dan een tijdelijke werknemer of interimmer en helpt je graag bij jou op kantoor.

Meer informatie

savings Pensioenadvies
Voor jou of je medewerkers voelt pensioen misschien nog ver van je bed. Je wilt er niet over nadenken als het niet hoeft. Pensioen wordt pas relevant op latere leeftijd, maar wat kun je er dan nog aan doen?

Meer informatie

calculate Salarisadministratie
Salariskosten zijn voor veel ondernemingen een grote kostenpost. Laat het daarom verzorgen door een administrateur.

Meer informatie

balance Arbeidsrecht
Ondernemers hebben vaak het vertrouwen dat ze er – bij een geschil met een werknemer – in goed overleg wel uitkomen. Het loopt helaas ook wel eens anders.

Meer informatie

payments Loonbelasting
De wet- en regelgeving rond loon- en premieheffing is erg veranderlijk. Als je niet up-to-date bent, loop je financiële risico’s en mis je besparingsmogelijkheden.

Meer informatie

Actueel

"Dankzij de samenwerking met CROP kregen we veel energie in de organisatie toen we dat nodig hadden."
- Erwin Klip, Directeur HR bij Treetop
Marleen van Brakel
Payroll Professional
Chantal Bakkes, HR consultant bij CROP accountants & adviseurs
Chantal Bakkes
HR Consultant
Marcel van Bakel
Coördinator HR services

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP