Audit & assurance

Rust en zekerheid met betrouwbare controles

De accountants van CROP bieden een betrouwbare en onafhankelijke controle van de jaarrekening waarbij de kwaliteit van onze werkzaamheden voorop staat. Wij hebben een pragmatische en efficiënte werkwijze mét persoonlijke aandacht. Dit geeft jou zekerheid bij financiële verantwoordingen.

Wil je zekerheid bij financiële verantwoordingen? De accountants van CROP bieden een betrouwbare en onafhankelijke controle van de jaarrekening waarbij de kwaliteit van onze werkzaamheden voorop staat. Wij hebben een pragmatische en efficiënte werkwijze mét persoonlijke aandacht.

Onze controlerend accountants zijn vakbekwaam en houden de focus op kwaliteit. Ze zijn op de hoogte van de op dat moment geldende wet- en regelgeving en passen die toe. Dat geeft rust en zekerheid.

Wij brengen de risico's in kaart

Daarnaast denken we mee met jouw lange termijn doelstellingen en brengen wij samen met jou de risico’s in kaart die deze doelen mogelijk in gevaar brengen.  We kijken ook naar de risicobeheersing van je IT-systemen en bereiden je voor op innovaties, zoals data-analyse en integratie van IT in de audit. Zo kunnen we samen vooruit.

Denyse Davelaar
Partner Accountancy
Edward Ebbers
Director Assurance
Eric Gijsbertse
Director Assurance

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP