Audit & assurance

Rust en zekerheid met betrouwbare controles

De accountants van CROP bieden een betrouwbare en onafhankelijke controle van de jaarrekening waarbij de kwaliteit van onze werkzaamheden voorop staat. Wij hebben een pragmatische en efficiënte werkwijze mét persoonlijke aandacht. Dit geeft jou zekerheid bij financiële verantwoordingen.

Wil je zekerheid bij financiële verantwoordingen? De accountants van CROP bieden een betrouwbare en onafhankelijke controle van de jaarrekening waarbij de kwaliteit van onze werkzaamheden voorop staat. Wij hebben een pragmatische en efficiënte werkwijze mét persoonlijke aandacht.

Onze controlerend accountants zijn vakbekwaam en houden de focus op kwaliteit. Ze zijn op de hoogte van de op dat moment geldende wet- en regelgeving en passen die toe. Dat geeft rust en zekerheid.

Wij brengen de risico's in kaart

Daarnaast denken we mee met jouw lange termijn doelstellingen en brengen wij samen met jou de risico’s in kaart die deze doelen mogelijk in gevaar brengen.  We kijken ook naar de risicobeheersing van je IT-systemen en bereiden je voor op innovaties, zoals data-analyse en integratie van IT in de audit. Zo kunnen we samen vooruit.

Eric Gijsbertse
Director Assurance
Denyse Davelaar
Partner Accountancy
Tjeerd van der Meulen
Director Assurance
Ernst van Oostrom
Director Assurance
Gerben Dunnig
Director Assurance
Vincent Wijntjes
Director Assurance
Gert-Jan Brouwer
Partner Accountancy
Maurice van der Sluis
Director Assurance
Pim van Roemburg
Pim van Roemburg
Partner Accountancy

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP