Herstructurering bedrijf

Herstructurering: onvermijdelijk of hoognodig?

Herstructurering van jouw bedrijf is in sommige gevallen onvermijdelijk en hoognodig. Verkeert jouw organisatie in zwaar weer en heb je behoefte aan hulp om hieruit te komen? Wij bieden je graag onze hulp aan, met deskundig en rationeel advies, om weer vooruit te kunnen kijken.

Door de toenemende druk op omzet, marges en resultaten kunnen ondernemingen in zwaar weer terechtkomen, waarbij een herstructurering van het bedrijf vaak noodzakelijk is. Op dat moment draait alles om snelheid en het nemen van de juiste beslissingen om het roer recht te houden en de schade te beperken. In deze situaties is CROP corporate finance op z’n best. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in vraagstukken waar het herstel van de resultaten of de cashflow van een onderneming voorop staat.

Wij helpen graag bij de herstructurering van jouw bedrijf

Wij willen ondernemers vooral stimuleren tot het ontwikkelen van nieuwe markten, business en omzet. Vanuit onze bevindingen geven we bij de herstructurering van jouw bedrijf advies over alternatieve oplossingsrichtingen en de (financiële) consequenties hiervan. Hierbij houden we oog op de toekomst. Wij bieden deskundig advies gedurende alle fases van het traject, juist wanneer het nodig is. Daarnaast zijn wij erg betrokken bij jou en de onderneming. Zodoende kun je altijd met vragen bij ons terecht.

Diverse aanleidingen om ons traject te volgen

Wanneer herstructurering van jouw bedrijf nodig is, kan dit diverse aanleidingen hebben. De specialisten van CROP kunnen je van dienst zijn wanneer:

  • Je wordt geconfronteerd met liquiditeitsproblemen of verliezen;
  • De bankier, de fiscus of andere schuldeisers ‘lastig’ worden;
  • De ‘bijzonder beheer of financial restructuring’-afdeling van je bank in beeld komt en een reorganisatie of herstructurering van je bedrijf dient plaats te vinden;
  • Continuïteitsdreiging ontstaat.

Als je in zo’n situatie terecht komt, wil je er als ondernemer toch niet alleen voor staan? Aarzel daarom niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Onze toegevoegde waarde

Met onze externe en objectieve blik regisseren we het gehele proces. Wij communiceren met de betrokken partijen, zoals banken en crediteuren. Het is immers van belang dat zij vertrouwen krijgen om mee te werken aan een succesvolle herstructurering en oplossing. Wij acteren pragmatisch en daadkrachtig. Tijdens het proces bewaren wij de rust, creëren we inzicht en gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Wij zorgen dat ‘wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt’. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met herstructureringsprocessen en kunnen jouw organisatie daarom optimaal adviseren en begeleiden.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise

Bij CROP krijgen mkb-ondernemers advies en begeleiding tijdens elke fase van de herstructurering van het bedrijf. Wij adviseren ondernemers in of rondom Amersfoort, Ede, Utrecht, Arnhem en Hoofddorp. Heb je interesse in onze diensten? Bel dan naar 033 – 463 57 27 of stuur een e-mail naar info@crop.nl en maak een afspraak.

Wil jij weten wat de herstructurering mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.