Herstructurering

Verkeert jouw organisatie in zwaar weer en heb je behoefte aan hulp om hieruit te komen? Wij bieden je graag hulp aan, met deskundig en rationeel advies, om weer vooruit te kunnen kijken. Door de toenemende druk op omzet, marges en resultaten kunnen ondernemingen in zwaar weer terechtkomen, waarbij een herstructurering vaak noodzakelijk is. Alles draait dan om snelheid en het nemen van de juiste beslissingen om het roer recht te houden en de schade te beperken. In deze situaties is CROP corporate finance op z’n best. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in vraagstukken waar het herstel van de resultaten of de cashflow van een onderneming voorop staat.

Wij willen ondernemers vooral stimuleren tot het ontwikkelen van nieuwe markten, business en omzet. Vanuit onze bevindingen geven we advies over alternatieve oplossingsrichtingen en de (financiële) consequenties hiervan. Wij bieden deskundig advies gedurende alle fases van het traject, juist wanneer het nodig is. Daarnaast zijn wij erg betrokken bij jou en de onderneming. Zodoende kan je altijd met vragen bij ons terecht.

Aanleiding traject

De specialisten van CROP corporate finance kunnen je van dienst zijn wanneer:

  • je wordt geconfronteerd met liquiditeitsproblemen of verliezen;
  • de bankier, de fiscus of andere schuldeisers ‘lastig’ worden;
  • ‘bijzonder beheer of financial restructuring-afdeling’ van je bank in beeld komt en een reorganisatie of herstructurering van je bedrijf dient plaats te vinden;
  • continuïteitsdreiging ontstaat.

Als je in zo’n situatie terecht komt wil je er als ondernemer toch niet alleen voor staan? Aarzel daarom niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Onze toegevoegde waarde

Met onze externe en objectieve blik regisseren we het proces. Wij communiceren met de betrokken partijen zoals banken en crediteuren. Het is immers van belang dat zij vertrouwen krijgen om mee te werken aan een succesvolle herstructurering en oplossing. Wij acteren pragmatisch en daadkrachtig. Tijdens het proces bewaren wij de rust, creëren we inzicht en gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Wij zorgen dat ‘wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt’. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring met herstructureringsproces en kunnen jouw organisatie daarom optimaal adviseren en begeleiden.

CROP corporate finance geeft advies en begeleidt MKB ondernemers tijdens elke fase van het herstructureringsproces. Wij adviseren MKB ondernemers in of rondom de regio midden-Nederland, vanuit onze kantoren in Nieuwegein, Amersfoort, Ede, Arnhem en Hoofddorp.

Wil jij weten wat de herstructurering mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer je onderneming in zwaar weer terechtkomt, draait alles om snelheid en de juiste keuzes

Onze andere specialismen

Contact

Tim Leenders
Junior Adviseur Corporate Finance
Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl