Bedrijfswaardering

Hoeveel is mijn bedrijf waard?

Heb jij er wel eens bij stilgestaan hoeveel jouw bedrijf nou eigenlijk waard is? Voor veel ondernemers is het geen vraag die hen dagelijks bezighoudt. Echter heeft iedere ondernemer de ambitie om waarde te creëren en de bedrijfswaarde te optimaliseren voor zijn bedrijf. Een waardebepaling biedt je een deskundig inzicht in de waardestuwende factoren binnen jouw organisatie. Bovendien is een bedrijfswaardering niet alleen gebaseerd op de cijfers. Alle relevante variabelen rondom jouw onderneming worden bijeengebracht. Daarmee is een waardebepaling een uiterst zuiver meetinstrument om inzicht te krijgen in de staat van jouw onderneming.

CROP corporate finance heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfswaarderingen. Zodoende zijn onze adviseurs uitermate deskundig en leveren zij een hoge kwaliteit. Onze adviseurs zijn dan ook aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV). Daarnaast zijn onze adviseurs erg betrokken en zijn zij makkelijk te benaderen.

 

Dealsuite

Als je vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanleiding bedrijfswaardering

Er kunnen zich veel situaties voordoen waarbij inzicht in de waarde van jouw onderneming van groot belang is. Enkele voorbeelden:

Wat voor plannen je ook hebt, een bedrijfswaardering geeft je een zuiver inzicht in de staat van jouw onderneming.

Diverse methoden voor bedrijfswaardering

In de praktijk worden veel verschillende waarderingsmethodes gehanteerd. Welke methode ook wordt gehanteerd, een waardebepaling is een combinatie van twee componenten: het toekomstige rendement en het risicoprofiel van de onderneming. Dit zorgt ervoor dat een bedrijfswaardering een complex geheel is, waarin diverse variabelen een rol spelen. Dit vereist gedegen kennis om een dergelijke exercitie te kunnen uitvoeren.

CROP corporate finance bezit deze kennis om een kwalitatief goede waardebepaling voor jouw bedrijf uit te voeren. Wij helpen MKB ondernemers in of rondom de regio midden-Nederland vanuit onze kantoren in Utrecht, Amersfoort, Ede, Arnhem en Hoofddorp.

Wil jij weten wat de mogelijkheden voor bedrijfswaardering zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.