Fusies en overnames

Advies en begeleiding bij fusies en overnames

Denk je erover na om een bedrijf over te nemen of anderzijds juist je bedrijf te verkopen en wil je meer informatie over de overnamefinanciering? Wil je jezelf inkopen in het bedrijf waarvoor je werkzaam bent of ben je op zoek naar een geschikte fusiepartner? Bij CROP corporate finance geven we advies aan en begeleiden we middelgrote tot grote MKB-ondernemingen bij een fusie of bedrijfsovername. Dit doen wij zowel voor een kopende als verkopende partij. Wij helpen je graag bij het verzorgen van de overnamefinanciering.

Wij hebben veel expertise op het gebied van overnamefinanciering

Onze adviseurs hebben ruim 25 jaar ervaring in huis op het gebied van uiteenlopende deals en overnamefinanciering. Hierdoor weten wij wat nodig is om trajecten van fusies en overnames zo geleidelijk en succesvol mogelijk af te kunnen ronden. Bij het geven van advies bij een bedrijfsovername of fusie houden we het oog altijd op de toekomst. Tijdens het gehele proces zijn wij erg betrokken, makkelijk bereikbaar en staan wij voor hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft CROP corporate finance als meerwaarde dat alle diensten zich onder één dak bevinden. Zodoende kunnen wij jou ook helpen met bijvoorbeeld juridische of fiscale dienstverlening.

Bij een bedrijfsovername bieden we professioneel advies bij meerdere overnamevraagstukken, zoals:

Hieronder volgt een video van één van de trajecten die wij hebben begeleid:

Deskundig advies bij een bedrijfsovername of fusie

Fusies en overnames worden met name ondernomen om de reikwijdte van een onderneming te vergroten of het marktaandeel uit te breiden. Een fusie wordt ondernomen wanneer twee (of meer) ondernemingen samengaan om de krachten te bundelen. Bij een overname ‘slokt’ een onderneming de overnamepartner als het ware op. Hierbij krijgt het management van de koper de leiding over de gehele onderneming. Een overname is in de MKB-markt een snelle route naar een succesvolle toekomst, maar dit is niet zonder risico’s. Het is daarom belangrijk om dit proces zorgvuldig aan te pakken. Neem contact met ons op voor deskundig advies bij een bedrijfsovername en voor het in orde maken van de bedrijfsfinanciering.

Maak vandaag nog een afspraak

Bij CROP geven we advies en begeleiden we ondernemers tijdens elke fase van de fusie of het overnameproces. Wij adviseren ondernemers in of rondom Midden-Nederland vanuit onze kantoren in Amersfoort, Utrecht, Ede, Arnhem en Hoofddorp. Wil je graag advies bij een bedrijfsovername? Of wil je er zeker van zijn dat de overnamefinanciering goed geregeld is? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens aan de rechterkant van deze pagina en maak een afspraak.

Wil jij weten wat de bedrijfsovernamemogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.