Fusies en Overnames

Denk je erover een bedrijf over te nemen, of canderzijds juist je bedrijf te verkopen? Wil je je inkopen in het bedrijf waarvoor je werkzaam bent of ben je op zoek naar een geschikte fusiepartner? CROP Corporate Finance adviseert en begeleidt MKB ondernemers bij fusies en overnames. Dit doen wij zowel voor een kopende partij als verkopende partij. Onze adviseurs hebben ruim 25 jaar ervaring in huis met uiteenlopende deals. Hierdoor weten wij wat nodig is om trajecten van fusies en overnames zo geleidelijk en succesvol mogelijk af te kunnen ronden met het oog op de toekomst. Tijdens het gehele proces zijn wij erg betrokken bij jou, makkelijk bereikbaar en staan wij voor hoge kwaliteit. Daarnaast heeft CROP als meerwaarde dat alle diensten zich onder één dak bevinden. Zodoende kunnen wij jou ook helpen op bijvoorbeeld fiscaal of juridisch gebied.

CROP corporate finance biedt professioneel advies bij meerdere overnamevraagstukken, zoals:Dealsuite

 

Hieronder volgt een video van één van de trajecten die wij hebben begeleid:

Aanleiding traject

Fusies en overnames worden met name ondernomen om de reikwijdte van een onderneming te vergroten of het marktaandeel uit te breiden. Een fusie wordt ondernomen wanneer twee (of meer) ondernemingen samengaan om de krachten te bundelen. Bij een overname ‘slokt’ een onderneming de overnamepartner als het ware op, hierbij krijgt het management van de koper de leiding hebben over de gehele onderneming. Een overname is in de MKB markt een snelle route naar een succesvolle toekomst, maar dit is niet zonder risico’s. Het is daarom belangrijk om dit proces zorgvuldig aan te pakken. Neem vandaar gerust contact met ons op.

CROP corporate finance biedt advies en begeleidt MKB ondernemers tijdens elke fase van het fusie en overnameproces. Wij adviseren MKB ondernemers in of rondom de regio midden-Nederland vanuit onze kantoren in Nieuwegein, Amersfoort, Ede, Arnhem en Hoofddorp.

 

Wil jij weten wat de bedrijfsovernamemogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat de overweging ook is, een bedrijfsovername vereist een goede voorbereiding en actieve aanpak.

Onze andere specialismen

Contact

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
Gerben Remmerde
Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl