Disclaimer

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel wij er naar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies. CROP registeraccountants, CROP belastingadviseurs, CROP corporate finance, CROP legal en CROP pensioenadvies (verder: CROP accountants & adviseurs) zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie op deze website.

Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover CROP accountants & adviseurs geen controle heeft. CROP accountants & adviseurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke informatiebronnen.

Voor het aanbieden en leveren van producten en diensten op deze website maakt CROP accountants & adviseurs gebruik van persoonsgegevens. In het privacy statement vindt u informatie over de manier waarop bij het gebruik van deze website met uw gegevens wordt omgegaan en op welke wijze uw privacy daarbij wordt beschermd.

CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs zijn onafhankelijke leden van PrimeGlobal, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs.

PrimeGlobal geeft geen en kan geen professionele dienstverlening aan cliënten aanbieden.

Ieder onafhankelijk lid van PrimeGlobal is een afzonderlijke onderneming en een onafhankelijke rechtspersoon. PrimeGlobal is geen compagnonschap en onafhankelijke leden handelen niet als tussenpersoon van PrimeGlobal of van andere onafhankelijke leden.

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP