HR support

Op zoek naar HR of ondersteuning binnen je HR-afdeling?

extern vertrouwenspersoon ongewenste intimiteiten pesten op werkvloer

Personeel is één van de meest waardevolle aanwinsten van een organisatie. Door je HR-afdeling op orde te hebben verklein je de kans op een hoog ziekteverzuimpercentage, lukt het beter om werknemers te binden aan je organisatie en voorkom je onnodige uitstroom.

Ontbreekt er in jouw organisatie kennis, tijd of ervaring op het gebied van HR, dan kan je organisatie op korte en lange termijn risico lopen. Voorkom onnodig risico en zorg dat je werknemers zich veilig voelen in jouw organisatie. CROP HR support helpt je hier graag mee.

CROP HR support, tijdelijk bij jou op locatie

Met HR support onderscheiden wij ons doordat we meer bieden dan een tijdelijke werknemer of interimmer. We beschikken over kennis op alle gebieden van HR en afhankelijk van jouw wensen kunnen wij hieraan een professional koppelen.

Daarnaast werken we samen met alle specialisten binnen CROP, hierdoor ontstaat een synergievoordeel als het gaat om de implementatie van HR-advies of -beleid.

Veelvoorkomende zaken waar wij onze klanten dagelijks mee helpen zijn bijvoorbeeld:

 • Dagelijkse (HR administratieve) werkzaamheden.
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden, zoals personeelshandboek, arbobeleid of protocol ongewenste intimiteiten.
 • Recruitmentproces.
 • Personeelsbeleid en -advies.
 • Advies en ondersteuning HR-cyclus.
 • Casemanagement & ziekteverzuim.
 • RI&E (risico inventarisatie & evaluatie).
 • Digitalisering van HR-processen, zoals digitale contractondertekening.

Hoe wij helpen

We bespreken graag jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvend gesprek. Gezamenlijk kijken we welk type support het beste bij je past – op locatie of op afstand – en welk ervaringsniveau daarbij hoort.

 • Operationeel support: hulp bij de dagelijkse werkzaamheden. Ideaal voor organisaties die tijdelijk ondersteuning zoeken vanwege bijvoorbeeld ziekteverzuim of zwangerschapsverlof.
 • Tactisch support: ondersteuning bij het uitvoeren van langer durende trajecten, zoals recruitment, digitalisering van HR-processen of casemanagement ziekteverzuim.
 • Strategisch support: hulp bij het ontwikkelen of implementeren van HR-beleid, het opbouwen van een HR-afdeling of cultuurveranderingen. Dit kan in samenwerking met CROP HR advies.

Ons HR team

Coby van den Broek Mirabell Awater Renee Baltussen
Iris Sittrop Jan van der Mark Chantal Bakkes

De voordelen van CROP HR support

Onze HR support diensten zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals scale-ups waar de eigenaar zelf HR uitvoert, HR-managers die met uitval te maken hebben, ondernemingen met de wens om de HR-afdeling snel te professionaliseren en organisaties die tijdelijk HR-support nodig hebben.

 • Ervaren professionals die operationeel ondersteunen of support leveren, maar ook tactisch of strategisch kunnen meedenken.
 • Veel kennis door CROP’s interne opleidingen.
 • Toegang tot een breed netwerk van experts.
 • Verschillende expertises, van casemanagement verzuim tot personeelsbeleid.
 • Ondersteuning bij het vinden van vaste invulling.

Klantenervaringen

Erwin Klip is Directeur HR bij Treetop, een servicebedrijf die softwareoplossingen voorziet voor de bouw. Met meer dan 120 medewerkers is het esssentieel voor de bedrijfsvoering dat HR-processen soepel verlopen.

Toen capaciteit op de afdeling wegviel, stond hij voor een uitdaging: waar vind ik op korte termijn een passende vervanging die de dagelijkse werkzaamheden over kan nemen?

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Twijfel je nog? Wil je weten wat wij in jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Wij plannen graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je in. Neem contact op met Chantal Bakkes, HR Consultant / Team Lead, voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat kost HR support bij CROP?
Na een vrijblijvend gesprek sturen we je graag een kostenindicatie toe.
Werkt een HR support medewerker op afstand of op locatie?
De support uren zijn volledig flexibel in te zetten. Bijvoorbeeld elke week 4 uur op locatie. Om de week 8 uur op locatie of meerdere dagen per week op locatie en/of op afstand.
Hoeveel uur per week werkt een HR support?
In overleg stemmen we de wensen van de inhoudelijke support opdracht af.
Kan HR support ook helpen in het aanstellen van een vaste HR medewerker?
Dit kan zeker. In overleg kan een HR support de wensen afstemmen, een vacature aanmaken en het sollicitatieproces tot indiensttreding voorzien.

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.