HR support

Heb je nog geen HR of zoek je ondersteuning binnen je HR-afdeling?

extern vertrouwenspersoon ongewenste intimiteiten pesten op werkvloer

Personeel is één van de meest waardevolle aanwinsten van een bedrijf. Door je HR-afdeling op orde te hebben verklein je de kans op een hoog ziekteverzuimpercentage, lukt het beter om werknemers te binden aan je organisatie en voorkom je onnodige uitstroom.

Ontbreekt er in jouw bedrijf kennis, tijd of ervaring op het gebied van HR, dan kan je bedrijf op korte en lange termijn risico lopen. Voorkom onnodig risico en zorg dat je werknemers zich veilig voelen in jouw organisatie. CROP HR support helpt je hier graag mee.

CROP HR support, tijdelijk bij jou op locatie

Met HR support onderscheiden wij ons doordat we meer bieden dan een tijdelijke werknemer of interimmer. We beschikken over kennis op alle gebieden van HR en afhankelijk van jouw wensen kunnen wij hieraan een professional koppelen. Daarnaast werken we samen met alle specialisten binnen CROP, hierdoor ontstaat een synergievoordeel als het gaat om de implementatie van HR-advies of -beleid.

Veelvoorkomende zaken waar wij onze klanten dagelijks mee helpen zijn bijvoorbeeld:

 • Dagelijkse (HR administratieve) werkzaamheden.
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten -en voorwaarden, zoals personeelshandboek, arbobeleid of protocol ongewenste intimiteiten.
 • Recruitmentproces.
 • Personeelsbeleid en -advies.
 • Advies en ondersteuning HR-cyclus.
 • Casemanagement & ziekteverzuim.
 • RI&E (risico inventarisatie & evaluatie).
 • Digitalisering van HR-processen, zoals digitale contractondertekening.

Hoe wij helpen

We bespreken graag jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvend gesprek. Gezamenlijk kijken we welk type support het beste bij je past – op locatie of op afstand – en welk ervaringsniveau daarbij hoort.

 • Operationeel support: hulp bij de dagelijkse werkzaamheden. Ideaal voor bedrijven die tijdelijk ondersteuning zoeken vanwege bijvoorbeeld ziekteverzuim of zwangerschapsverlof.
 • Tactisch support: ondersteuning bij het uitvoeren van langer durende trajecten, zoals recruitment, digitalisering van HR-processen of casemanagement ziekteverzuim.
 • Strategisch support: hulp bij het ontwikkelen of implementeren van HR-beleid, het opbouwen van een HR-afdeling of cultuurveranderingen. Dit kan in samenwerking met CROP HR advies.

De voordelen van CROP HR support

Onze HR support diensten zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals scale-ups waar de eigenaar zelf HR uitvoert, HR-managers die met uitval te maken hebben, ondernemingen met de wens om de HR-afdeling snel te professionaliseren en bedrijven die tijdelijk HR-support nodig hebben.

 • Ervaren professionals die operationeel ondersteunen of support leveren, maar ook tactisch of strategisch kunnen meedenken.
 • Veel kennis door CROP’s interne opleidingen.
 • Toegang tot een breed netwerk van experts.
 • Verschillende expertises, van casemanagement verzuim tot personeelsbeleid.
 • Ondersteuning bij het vinden van vaste invulling.

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Twijfel je nog? Wil je weten wat wij in jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Wij plannen graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je in. Neem contact op met Chantal Bakkes, HR Consultant / Team Lead, voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat kost HR support bij CROP?
Dit is afhankelijk van het verwachtte aantal uren, de looptijd en de benodigdheden. Na een vrijblijvend gesprek sturen we je graag een kostenindicatie toe.
Werkt een HR support medewerker op afstand of op locatie?
Beide opties zijn mogelijk; we spreken graag met jou af wat het beste werkt.
Hoeveel uur per week werkt een HR support?
Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid, en noodzaak van het onderwerp. We bespreken dit graag met je tijdens een kennismakingsgesprek.
Kan HR support ook helpen in het aanstellen van een vaste HR medewerker?
Dit kan zeker. In overleg kan een HR support de wensen afstemmen, een vacature aanmaken en het sollicitatieproces tot indiensttreding voorzien.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Contactpersonen

Cherrelle Willems
HR Consultant
Chantal Bakkes, HR consultant bij CROP accountants & adviseurs
Chantal Bakkes
HR Consultant
Medewerker-Coby-van-den-Broek
Coby van den Broek
HR Consultant

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.