Visuele arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomsten helder, to-the-point en aantrekkelijk vormgegeven.

arbeidsovereenkomst personeelshandboek arbeidsvoorwaarden contract verlengde tijd bepaalde tijd arbeidscontract aanstellen medewerker visueel informatie

Een arbeidsovereenkomst is een belangrijk document. Het is het eerste document wat toekomstige medewerkers van de organisatie zien. De afspraken hierin hebben invloed  op de onderlinge afspraken die je als werkgever met je werknemers maakt en hoe jullie het dienstverband inrichten.

Vraag hier je proefversie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Verkeerde verwachtingen en vaak onbegrepen

De traditionele arbeidsovereenkomst is vaak langdradig en staat vaak vol met juridische vaktermen. Taaie stof, dus! De kans dat werknemers de voordelen van jouw werkgeverschap missen, is daarbij groot. Eigenlijk wil je dat ze in één oogopslag zien wat hun functie inhoudt en welke arbeidsvoorwaarden hierbij horen.

Maak van het tekenen van de arbeidsovereenkomst een feest!

Een arbeidsovereenkomst aanbieden of verlengen zou een feestelijk moment moeten zijn. Daarom hebben wij de visuele arbeidsovereenkomst ontwikkeld. Op slechts twee pagina’s staat alle benodigde informatie. We gebruiken visualisaties (plaatjes) in plaats van tekst, waardoor de inhoud helder een aantrekkelijk is. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de juridische correctheid.

  • In de huisstijl van jouw bedrijf
  • Keuze uit drie sjablonen
  • Opgesteld in samenwerking met juristen
  • Kort en bondig
  • Pakkend taalgebruik en zonder moeilijk juridische taal

Is je arbeidsvoorwaardenregeling nog up-to-date?

De arbeidsvoorwaarden in de arbeidsovereenkomst vloeien voort uit het personeelshandboek. Is dit handboek nog up-to-date? Laat ons dat voor je uitzoeken. Vraag hier vrijblijvend een quick-scan aan en zorg ervoor dat wat je doet, goed zit.

Ben je aangesloten bij een cao? Ook dan ben je als werkgever wettelijk verplicht om een eigen personeelsregeling of personeelshandboek op te stellen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Vraag een proefversie aan!

Ben je benieuwd naar hoe een visuele arbeidsovereenkomst er uitziet? Vul het onderstaande formulier in, en ontvang een proefversie. Zo weet je nog beter wat je kunt verwachten!

Vraag hier je proefversie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Meer weten?

Wil je ontdekken of een visuele arbeidsovereenkomst bij jouw bedrijf past? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de visuele arbeidsovereenkomst? Dat snappen we. Hieronder de meest gestelde vragen.

Hoe verloopt het ontwikkelproces van de visuele arbeidsovereenkomst?
Voordat we beginnen, checken we eerst we of je personeelshandboek voldoet aan de wettelijke eisen. Daarna ontvang je een aantal voorbeeldsjablonen in verschillende stijlen van ons. Jij kiest vervolgens het sjabloon welke je wilt gebruiken. Op basis van je logo, huisstijlkleuren en bedrijfsgegevens, stellen wij een gepersonaliseerde visuele arbeidsovereenkomst voor je bedrijf op.
Hoe werk ik met het document?
Je gepersonaliseerde visuele arbeidsovereenkomst(en) wordt ontwikkeld als interactief PDF-bestand. Deze is voorzien van je bedrijfsgegevens. Je vult zelf de gegevens in van je specifieke medewerker. Zo kan je zelf de arbeidsovereenkomst opstellen en aanleveren.
Wat ontvang ik precies?
Je ontvangt in principe vier documenten. Een arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd, een verlenging bepaalde tijd en een verlenging onbepaalde tijd.

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.