Whitepaper

Stappenplan bedrijfsovername

Denk jij erover na om een bedrijf te kopen? Of ben jij op zoek om een passend bedrijf over te nemen? CROP corporate finance begeleidt en adviseert MKB ondernemers gedurende alle fases van een bedrijfsovername. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met bedrijfsovernames, zodoende kunnen wij jou optimaal ondersteunen. Wij kunnen zowel de koper als de verkoper begeleiden gedurende het traject. Daarnaast zijn wij erg betrokken en staan wij voor hoge kwaliteit.

Tijdens een overnametransactie worden er meerdere stappen doorlopen. Download het stappenplan direct onderaan de pagina.

Aanleiding traject

CROP corporate finance is gespecialiseerd in alle soorten bedrijfsovernames. Er zijn namelijk meerdere redenen om te kiezen voor een bedrijfsovername. Een aantal voorbeelden zijn:

Ook kunnen wij jou helpen in de zoektocht naar een passend bedrijf om over te nemen of om om je bedrijf aan te verkopen.

CROP corporate finance biedt meerwaarde doordat alle diensten zich onder één dak bevinden. Zodoende kunnen alle vraagstukken direct intern voor jou opgelost worden. Wij begeleiden en adviseren namelijk ook bij bedrijfsfinancieringen en bedrijfswaarderingen. Een waardebepaling is een complex geheel, zodoende vereist dit een gedegen kennis. Daarom staan wij als Register Valuator geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en beschikken wij over kennis, expertise en opleiding om complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren.

Ben jij nog niet genoeg geïnformeerd? Wil jij weten welke stappen er allemaal doorlopen worden tijdens een bedrijfsovername? Download dan direct het stappenplan onderaan de pagina. Indien je dan nog vragen hebt of geïnteresseerd bent, kom dan graag langs voor een oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Hidden

Contactpersoon

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl