Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL, voorheen TOGS)

TVL (voorheen TOGS)

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL), voorheen Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen zijn door de kabinetsmaatregelen om het Coronavirus te bestrijden. Bedrijven ontvangen een tegemoetkoming tot maximaal € 330.000 (MKB) of € 400.000 (MKB+) om de vaste lasten te kunnen betalen. Daarnaast geldt voor diverse sectoren nog een aanvullende tegemoetkoming vanwege onverkoopbare voorraad of extra steun vanwege langdurige sleuting.

Hieronder vind je de meest recente informatie over de TVL. Heb je nog vragen of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Kennisbank

Contact

Bram Reijnders, Tax manager bij CROP accountants & adviseurs in Arnhem, Amersfoort, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein
Bram Reijnders
Tax Manager
Guido van Aarle
Guido van Aarle
Partner Tax
Ton van Deijl
Ton van Deijl
Partner Tax
Zie ook: Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO) | Coronacrisis & juridisch advies | Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW)
De artikelen op deze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op basis van op het moment beschikbare informatie. Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen. Wij doen ons best de actuele informatie steeds zo snel mogelijk te verwerken, maar er kan enige vertraging optreden. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl