Let op! De deadline vaststelling TVL Q1 donderdag 30 september

8 september 2021
Nieuws

De deadline voor de vaststelling van TVL Q1 2021 is donderdag 30 september 2021. Uiterlijk op deze dag dien je via het RVO een definitieve aanvraag te hebben ingediend en deze te hebben voorzien van de gevraagde documenten. Op het moment dat het subsidiebedrag € 125.000 of meer bedraagt dan moet je als ondernemer bij deze aanvraag tot vaststelling een verklaring of rapport van een accountant bijvoegen.

Voor MKB-ondernemingen geldt dat een verklaring is vereist voor alle rechtspersonen die afzonderlijk een subsidiebedrag van € 125.000 of meer ontvangen. Voor Grote ondernemingen geldt dat voor alle ondernemingen die deel uitmaken van de groep wordt gekeken of het totale subsidiebedrag voor alle entiteiten samen € 125.000 of meer bedraagt.

Verwacht je als ondernemer een verklaring nodig te hebben of wil je meer informatie om te kunnen bepalen of deze verplichting van toepassing is, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met je contactpersoon binnen CROP of de CROP Coronadesk (Coronadesk@crop.nl). Het RVO heeft namelijk aangekondigd dat de verklaring/het rapport van de accountant voor Q1 niet kan worden nagestuurd en dus uiterlijk 30 september moet zijn afgegeven.