Onze mensen

Marieke Heiner

Mediator

Mijn naam is Marieke Heiner en ik ben ervaren advocaat & mediator, gespecialiseerd op het gebied van het familierecht en het arbeidsrecht. Het is mijn doel om partijen die samen problemen en “gedoe” hebben, te begeleiden naar een voor hen geschikte oplossing. Mijn aanpak is efficiënt en oplossingsgericht. In zaken waar partners gaan scheiden en een onderneming betrokken is of grotere financiële belangen een rol spelen werk ik in een multidisciplinair team met accountants, fiscalisten, die vaak werkzaam zijn bij CROP.

Tevens adviseer ik op het gebied van huwelijkse voorwaarden, verrekenbedingen, alimentatiezaken en zorgregelingen. Daarnaast kan ik als Parenting Coördinator (PC) een bindend advies of aanwijzing geven als ouders een discussie hebben over uitvoering van de zorgregeling.

Als onafhankelijk mediator kan ik bemiddelen bij (dreigende) conflicten op de werkvloer. Als adviseur begeleid ik werkgevers op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als overleg niet meer mogelijk is kan ik als advocaat in het familierecht en het arbeidsrecht de belangen van een partij behartigen.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verbonden aan de Vereniging voor Familierecht advocaten (vFAS) en lid van de VVCp, overlegscheiding, geregistreerde mediator (MfN). Gecertificeerd Parenting coordinator. Tevens ben ik onafhankelijk mediator op het gebied van arbeidsrecht. Als zelfstandig advocaat & mediator ben ik verbonden aan CROP.

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan