Advies over financiële planning, vermogensmanagement en compliance

Waarom een financieel plan?

Financiële planning helpt je bij het in kaart brengen van jouw financiële situatie en het plannen van jouw financiële toekomst. Je brengt jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze op een tijdlijn. Ook weeg jij jouw persoonlijke omstandigheden mee: ben je getrouwd, kun je op termijn misschien een erfenis verwachten, verkoop je binnenkort je bedrijf? Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan.

Financiële analyse

Op basis van het financieel plan wordt er een analyse op je gehele financiële positie verricht. Er kan worden aangegeven of je op koers ligt met betrekking tot de door jou gestelde doelen en wensen of dat bijsturen noodzakelijk is. Ook doen we voorstellen waarmee jij jouw huidige financiële positie kunt verbeteren en (fiscale) vraagstukken kunt oplossen. Onderwerpen als inkomens- en vermogens en estate planning, pensioen, schenkbelasting en erfrecht, leningen en indien van toepassing structurering van jouw bedrijfsvorm kunnen hierbij aan bod komen.

CROP familie services vermogensmanagement

Familiefonds of ANBI

Heb je wel eens nagedacht over de fiscale en juridische structurering van jouw vermogen? Welke bezittingen kunnen het beste in een B.V. worden gehouden en welke privé. Misschien wil je een bepaald deel van jouw vermogen onderbrengen in een familiefonds of goed doen via een eigen goed doel instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling ofwel ANBI).

Wij begeleiden je graag bij de structurering van jouw vermogen, het opzetten van een eigen ANBI of familiefonds. Door onze actieve en integrale aanpak voeren wij ook overleg met jouw bankier, vermogensbeheerder of notaris.

Compliance

Ten slotte ondersteunen de specialisten van CROP Family Services je bij het verzorgen van de (complexe) aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de aangiften schenk- en erfbelasting. Uiteraard kunnen wij jou ook bijstaan bij het opstellen van diverse andere aangiften, zoals een aangifte dividendbelasting, omzetbelasting en loonheffingen. Wij werken hierbij nauw samen met onze compliance specialisten en accountant collega’s.

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.