Transactie

Lease Track-Truck voor Van Dijk Geo- en Mileutechniek

28 februari 2020

Lease Track-Truck

Van Dijk Geo- en Milieutechniek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in geotechniek en milieu. Om aan de toenemende vraag naar hun diensten te voldoen werd een nieuwe sondeerwagen noodzakelijk geacht. Een lease van een Track-Truck sloot hierbij naadloos aan. De financiering hiervan hebben wij voorgelegd bij vier leasemaatschappijen, welke stuk-voor-stuk met een offerte kwamen. Met behulp van onze offertevergelijker heeft de klant uiteindelijk een keuze gemaakt, met als resultaat een 100% objectfinanciering tegen een lage rente. Kortom: een mooi resultaat voor deze onderneming.

Van Dijk Geo- en Milieutechniek

De onderneming is actief op een drietal gebieden: geotechniek, milieu en asbestinventarisatie. Door toepassing van de laatste ontwikkelingen op meetgebied en met gespecialiseerde geotechnische en geohydrologische adviseurs adviseert Van Dijk Geo- en Milieutechniek tijdens een bouwproces. Een van deze onderdelen is sonderen; een betrekkelijk eenvoudige en snelle manier om betrouwbaar inzicht te krijgen in de bodemopbouw. Bij sonderen meet de onderneming diverse parameters. Met deze gegevens wordt de bodem vervolgens in kaart gebracht.

CROP corporate finance

Bij financieringsaanvragen is het vaak mogelijk om de aanvraag bij meerdere financiers neer te leggen. Hiermee kunnen wij de voorwaarden en condities tegen elkaar afzetten, om vervolgens voor de meest gewenste oplossing te kiezen. Belangrijk daarbij is dat de communicatie tussen de bank en jou goed verloopt. Wij zorgen ervoor dat de bank je blijft begrijpen, maar ook dat de bank jou begrijpt. Door onze ervaring en contacten kunnen wij jou als ondernemer veel onnodige kosten besparen.

Onze adviseurs van CROP corporate finance begrijpen dat er behoorlijk wat vragen kunnen spelen bij jou over het onderwerp bedrijfsfinanciering. Neem daarom vrijblijvend contact op om een keer te sparren met één van onze adviseurs of voor een mogelijke ‘quickscan’. Wij adviseren MKB ondernemers in of rondom de regio midden-Nederland vanuit onze kantoren in Nieuwegein, Amersfoort, Ede, Arnhem en Hoofddorp.

Contactpersoon

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl