Financiering Van Munster Media Groep

1 oktober 2019
Transactie

Financiering Van Munster Media Groep

Voor Van Munster Media Groep heeft CROP corporate finance een financiering geregeld ten behoeve van een uitbreiding van de onderneming. Door een beknopt financieringsmemorandum op te stellen dat in “banktaal” werd geschreven, kregen we van meerdere banken goede offertes toegestuurd. Hierbij heeft de nieuwe huisbank van de onderneming een Staatsgegarandeerde lening voorgesteld. Hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot een halvering van de bestaande financieringslasten. Bovendien zijn de kredietvoorwaarden in het voordeel van de klant verbeterd. Kortom: een mooi traject met betrekking tot de financiering voor bedrijfsuitbreiding van de Munster Media Groep!

Van Munster Media Groep

De onderneming is gespecialiseerd in het multimediaal uitgeven en ontwikkelen van vak- en consumentenmagazines, webdevelopment en ook online automatisering. Dagelijks werken zij aan verschillende mediamerken en aan multimediaprojecten die ze in opdracht van hun klanten ontwikkelen. Dit voor onder meer de automotive, business to business, consumer, regio business en sport & health media. De Van Munster Media Groep geeft magazines uit voor ondernemers en bestuurders in de regio’s Utrecht, Oost-Gelderland, Noord-Limburg, Rivierenland en de Gelderse Vallei.

CROP corporate finance

Heb je een bedrijfsfinanciering nodig? Loopt de rentetermijn af, of denk je dat het bestaande krediet beter geregeld kan worden? Wij adviseren en begeleiden MKB ondernemers bij het verkrijgen of behouden van onder andere bedrijfskrediet. Wij kunnen daarnaast helpen bij het vinden van een geschikte belegger of investeerder. Een financieringsaanvraag begint vaak namelijk met een inventarisatie van de mogelijkheden en haalbaarheid. Soms vindt hierbij in een vroeg stadium al afstemming plaats met één of meer banken. Hierdoor voorkom je onnodige kosten door een optimale financiering en door ons uitgebreide netwerk kunnen wij wel zekerheid geven of de financieringsaanvraag kansrijk is. De bedrijfsfinanciering hierboven is daarom een mooi voorbeeld hoe wij waarde kunnen toevoegen bij klanten. Wij zeggen niet voor niets: aandacht voor de ondernemer, samen vooruit.

Contactpersonen

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance