Transactie

Financiering vastgoed eigen gebruik

9 maart 2020

Betrokken ondernemingen

Al sinds 1993 levert en ondersteunt NEG-IT Solutions hard- en software van de A-merken Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft. NEG richt zich op de complete levenscyclus van IT-apparatuur en biedt kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten voor het leveren, plaatsen, afvoeren en verwerken van IT-apparatuur.

CTC IT Solutions, is sinds 2004 actief als computer opkoper en it recycling specialist.

iUsed is één van de grootste organisaties binnen Nederland en België die via haar verschillende webshops refurbished computers levert van bekende A-merken.

De drie succesvolle bedrijven groeiden uit hun huidige huisvesting. Daarom werd een fors groter bedrijfspand aangeschaft, welke nu grondig wordt verbouwd.

Financiering vastgoed eigen gebruik

CROP corporate finance heeft samen met de directie een goede financieringsstructuur uitgewerkt en de volledig uitgewerkte kredietaanvraag bij meerdere banken neergelegd. Een rimpelloos proces volgde, waarbij de ondernemer uiteindelijk uit meerdere aanbiedingen kon kiezen. Ruimschoots voor de afgesproken deadline. Mooi om deze ondernemers in korte tijd te kunnen helpen met een geweldig goede financieringsoplossing!

CROP corporate finance

Heeft de onderneming waarvoor je werkzaam behoefte aan een bedrijfsfinanciering? Of loopt de huidige rentetermijn af? Ben je in de overweging dat het bestaande krediet beter geregeld kan zijn? CROP corporate finance adviseert en begeleidt MKB ondernemers bij het verkrijgen of behouden van bedrijfsfinancieringen.

Een bedrijfsfinanciering bestaat uit meerdere stappen. Allereerst doen wij een inventarisatie van de mogelijkheden en haalbaarheid, dit kan al in een vroegtijdig stadium belangrijke inzichten verschaffen. Vervolgens stellen wij een financieringsmemorandum op. Hierbij wordt een uitgebreide beschrijving van de onderneming en de aard van de kredietbehoefte uitgelegd. We assisteren jullie onderneming vervolgens bij de selectie van het beste kredietvoorstel en het uitonderhandelen van de voorwaarden en tarieven met de financierder. Tot slot maken wij, in overleg met jou, de keuze voor het beste kredietvoorstel. Hierna blijven wij nog steeds in contact met elkaar, tot het moment dat je daadwerkelijk de beschikking krijgt over de financiële middelen.

Neem daarom graag vrijblijvend contact op met ons, om advies van één van onze adviseurs te ontvangen.

Contactpersoon

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl