Transactie

Financiering Tuincentrum Natuurlijk Tilburg

26 oktober 2020

Financiering tuincentrum

Tuincentrum Natuurlijk Tilburg is een prachtig en vooruitstrevend nieuw tuincentrum in Tilburg met als visie: “Onze klanten helpen is waar wij energie van krijgen. Dit doen we niet alleen door voor ze klaar te staan. We maken voorkeuzes in het assortiment waardoor de keuzes scherp zijn afgebakend, we plaatsen ons midden in de seizoenen en bieden complete oplossingen voor zowel huis als tuin. Eerlijke keuzes en echte verhalen vinden we belangrijk. We zijn continu opzoek naar oplossingen die goed zijn voor onze klanten en de wereld, natuurlijk voor een net zo’n eerlijke prijs. Dit alles doen we in, voor en samen met de inwoners van Tilburg en omgeving”. Advies geven, kennis overdragen aan consumenten en goede, eerlijke producten verkopen heeft men voorop staan.

Begeleiding traject

CROP corporate finance heeft de ondernemers achter dit nieuwe initiatief succesvol begeleid bij het verkrijgen van de benodigde financiering. Samen met de klant hebben wij een volledig uitgewerkt financieringsmemorandum aangeboden bij verschillende banken, waarvan we, naast veel complimenten aan de ondernemers over de verfrissende aanpak, ook meerdere kredietoffertes kregen. Ondanks dat Corona speelt en het een start-up betreft, kijken we terug op een probleemloos traject. Er werden weinig vragen gesteld en de banken kwamen met goede, scherpe offertes. We kijken er nu al naar uit om de volgende locatie te kunnen financieren, want zo’n mooie formule verdient natuurlijk meer vestigingen vinden wij.

CROP corporate finance

Heeft jouw onderneming een bedrijfsfinanciering nodig? Loopt de rentetermijn af, of denk je dat het bestaande krediet beter geregeld kan worden? Wij bieden professioneel advies en begeleiding aan MKB ondernemers bij het verkrijgen of behouden van onder andere bedrijfsfinanciering. CROP corporate finance kan bovendien helpen bij het vinden van een geschikte belegger of investeerder. Een financieringsaanvraag begint vaak namelijk met een analyse met betrekking tot de mogelijkheden en haalbaarheid. Hierdoor vindt regelmatig in een vroeg stadium al afstemming plaats met één of meer banken. Hiermee voorkom je onnodige kosten door een optimale financiering en door ons uitgebreide netwerk kunnen wij wel zekerheid geven of de financieringsaanvraag kansrijk is.

Naast financieringsaanvragen, geven wij ook professioneel advies voor onderhoud op bestaand krediet. Vaak is het mogelijk om voorwaarden en condities te verbeteren, omdat uw onderneming goede resultaten laat zien. De herfinanciering hierboven is een mooi voorbeeld hoe wij waarde kunnen toevoegen bij de ondernemer. Wij zeggen niet voor niets: ‘aandacht voor de ondernemer, samen vooruit’.

Contactpersoon

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl