Advies bij strategische ondernemersvraagstukken / Raad van Advies

2 januari 2023
Transactie

BV Beco is een prachtig familiebedrijf dat landbouw- en grondverzetkipwagens produceert, alsmede uitrusting voor graafmachines en wielladers en modificaties voor longfronts, sloopgieken en onderwagens. Daarnaast bouwt men overslag- en dredging grijpers en haven- en industrietrailers.

Herber Blokland, partner van CROP corporate finance, heeft sinds enige tijd zitting in de Raad van Advies en adviseert de directie bij strategische ondernemersvraagstukken. Te denken valt hierbij aan onderwerpen als groei, investeringen of financiering.

Heeft u als MKB ondernemer ook (af en toe) behoefte aan een breed georiƫnteerde sparringpartner, neem dan eens contact met ons op. We kunnen dat doen via een (nog) op te richten Raad van Advies, maar eventueel ook op los/vaste basis. Wij adviseren veel directies met investerings-, overname-, groei- en financieringsvraagstukken. Bovendien hebben we binnen CROP Accountants & Adviseurs een enorme achterban aan specialisten klaarstaan, die ons desgewenst met raad en daad terzijde kunnen staan, op bijvoorbeeld fiscaal, juridisch, of hr-vlak.

Contactpersonen

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance

Relevante diensten