Twee nieuwe partners bij CROP

8 januari 2020
Nieuws

Op 1 januari 2020 zijn Dick Tulp en Guido van Aarle partner geworden van de fiscale maatschap van CROP. Voor CROP betekent deze toetreding een vernieuwende, frisse blik van buiten. Het is belangrijk om continu nieuwe en vernieuwende kennis en expertise toe te voegen, zodat de organisatie eigentijds en klaar voor toekomst blijft.

CROP bestuurder André Bootsma: “Bij CROP zijn we blij dat Guido en Dick aan ons team zijn toegevoegd. De combinatie van kwaliteit en klantgerichtheid is onmisbaar om waarde te creëren voor klanten, samen vooruit te blijven kijken en dienstverlening op topniveau te kunnen waarborgen.”

Guido van AarleGuido van Aarle is sinds 2005 fiscalist en vanaf oktober 2018 verbonden aan CROP belastingadviseurs. Guido is gespecialiseerd in de (internationale) vennootschapsbelasting en heeft, naast een aantal jaren bij de Big4, als interim tax director bij enkele multinationals gewerkt. Daardoor kan hij als generalist uit de voeten en heeft hij kennis van het complete fiscale spectrum.
Guido: “Ik heb in oktober 2018 bewust de stap gezet naar CROP. De klant staat centraal bij CROP belastingadviseurs en de kwaliteit, kennis en kunde zijn van een hoog niveau. De markt verandert snel en CROP heeft mij laten zien klaar te zijn voor wat de toekomst van ons vraagt. De visie en ambities van CROP spreken mij enorm aan en ik ben er trots op om met een ondernemende geest aan die toekomst mee te kunnen bouwen.”

Dick Tulp is eveneens fiscalist en sinds 1998 werkzaam in de branche. Sinds januari 2019 is hij verbonden aan CROP belastingadviseurs. Zijn specialismen liggen op het vlak van de inkomsten- en vennootschapsbelasting en op de advisering van familiebedrijven.
Dick: “Na jaren bij een Big4 firma, was mijn overstap naar een MKB-organisatie voor sommigen verrassend. Voor mij was het echter een duidelijke keuze, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Bij CROP kan ik doen wat ik graag wil: op een ondernemende manier bezig zijn met mijn vak en werken in een omgeving waar ik de ruimte heb oprecht aandacht te kunnen geven aan ondernemers in het middenbedrijf. CROP heeft al een mooie fiscale praktijk en de ambitie om die de komende jaren in omvang te verdubbelen! Een mooie uitdaging om aan mee te mogen werken.”

Met de toetreding van Dick Tulp en Guido van Aarle tot de fiscale maatschap kent de CROP organisatie twaalf partners. De dagelijkse leiding is in handen van het bestuur van CROP: André Bootsma, Marcel Caubo en Robin Koelewijn in samenwerking met directeur algemene zaken Menna Kruiswijk.

 

Neem contact op