CROP verwelkomt Angelique Vermulm als partner Interim & Recruitment Services

21 juli 2023
Nieuws

CROP Interim & Recruitment Services heeft op 1 juli 2023 een nieuwe partner verwelkomd. Angélique Vermulm trad in januari 2023 in dienst bij CROP, en is nu naast Annemiek Kale en Jurjen Ramler partner bij CROP Interim & Recruitment Services.

Angélique heeft ruim 10 jaar ervaring in werving en selectie, en is gespecialiseerd in interim- en fiscale functies. Angélique startte haar carrière in de uitzendbranche een heeft zich sindsdien ontwikkeld als een toegewijde businesspartner.

Annemiek Kale: “Met Angelique halen wij een partner binnen die met haar innemende persoonlijkheid en uitstekende netwerk CROP Interim & Recruitment verder kan helpen groeien. Wij zijn klaar voor de toekomst!”

Jurjen Ramler: “Ik heb eerdere samenwerkingen met Angélique alleen maar als prettig ervaren. Daarom wist ik zeker dat we in Angélique een goede partner konden vinden. Ik verheug mij weer met haar samen te werken binnen onze onderneming.”

Angélique Vermulm: “Ik ben dankbaar voor deze mooie stap binnen de organisatie. CROP Interim & Recruitment Services staat voor kwaliteit, persoonlijke aanpak en vertrouwen. Persoonlijk contact, daar ligt mijn hart en mijn kracht. Samen met de andere partners kijk ik reikhalzend uit naar de toekomst, waar we samen verder bouwen aan het succes van onze dienstverlening.”

Neem contact op