CROP breidt uit met twee nieuwe partners

18 februari 2021
Nieuws

CROP accountants & adviseurs zijn het nieuwe jaar gestart met extra versterking binnen de maatschap CROP registeraccountants. Twee partners accountancy die al ruim een jaar betrokken zijn bij CROP, zijn  toegetreden tot de maatschap. Gert-Jan Brouwer en Pim van Roemburg hebben de gezamenlijke ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de controlepraktijk van CROP  en klantrelaties te verdiepen. De kennis en expertise die deze twee professionals inbrengen, sluiten naadloos aan op de groeiambities van CROP. Marcel Caubo, partner accountancy, bestuurder en verantwoordelijk voor de kwaliteit bij CROP: ‘De komende jaren willen we onze audit praktijk verder uitbouwen, waarbij we de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder willen verhogen en de klant daarbij – in deze roerige tijden – niet uit het oog verliezen. Dit uiteraard binnen de verantwoordelijkheid voor het publiek belang, dat wij als accountantsorganisatie dienen.’

Gert-Jan Brouwer werkt sinds 1998 in de accountancy. Na jaren voor een van de grote vier te hebben gewerkt, maakte hij in 2019 de overstap naar CROP. Zijn focus ligt vooral op de dienstverlening aan DGA-ondernemingen, familiebedrijven en investeringsmaatschappijen en hun participaties. Gert-Jan: “Het mooie van CROP vind ik de persoonlijke aandacht die we voor elkaar, ons vak en voor onze klanten hebben. Dat komt overal in terug. Als partner en medeverantwoordelijke voor de dienstverlening wil ik onze cliënten de kwaliteit en professionaliteit van een groot kantoor laten ervaren, maar dan met de persoonlijke benadering en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Het zijn echt de mensen die CROP maken wat het is.”

Pim van RoemburgPim van Roemburg is 20 jaar geleden gestart in de accountancy. Vooral de combinatie van financiële dienstverlening en persoonlijke relaties intrigeerden hem. “Vorig jaar heb ik de overstap naar CROP gemaakt, omdat met name het persoonlijke in de samenwerking met cliënten en collega’s mij enorm aantrok. CROP kenmerkt zich door een mensgerichte cultuur, samenwerking en een heldere visie op kwaliteit. Ik ben er in al die jaren alleen maar meer van overtuigd geraakt dat oprechte interesse in elkaar, de omgeving van de cliënt en samenwerking de kwaliteit van accountancy dienstverlening écht verbetert. Ik zie het als een uitdaging om samen met de collega’s inhoud te geven aan een toekomstbestendige controlepraktijk, waarin wij op een uniforme wijze efficiënt en innovatief aan het werk gaan met onze cliënten.”

Gert-Jan Brouwer en Pim van Roemburg brengen samen het totaal aantal partners van de maatschap van CROP op dertien. Met hun toetreding tot de maatschap nam Meeuwis Bouw afscheid als partner accountancy bij CROP. Na 31 jaar meegebouwd te hebben aan de groei en ontwikkeling van CROP, gaat hij zich op een andere manier inzetten voor de sector en is hij actief betrokken bij de brancheorganisatie SRA. In de dagelijkse leiding van CROP verandert er niets. André Bootsma, Marcel Caubo en Robin Koelewijn vormen samen het bestuur in nauwe samenwerking met directeur algemene zaken Menna Kruiswijk.