CROP accountants & adviseurs versterkt bestuur met partner Tax

9 maart 2023
Nieuws

Ton van Deijl, sinds 2009 betrokken bij CROP accountants & adviseurs en sinds 2011 partner Tax, is toegetreden tot het dagelijks bestuur van CROP.

Het bestuur van CROP bestaat nu uit vier partners, André Bootsma, Marcel Caubo, Robin Koelewijn, en Ton van Deijl. Met de groei van de organisatie en de verwachte groei van de adviespraktijk werd het wenselijk om een wat evenwichtiger verdeling te verkrijgen binnen het bestuur.

CROP bestaat bijna 60 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een full service accountantskantoor met adviseurs op vele  gebieden, zoals Fiscaal, Juridisch en ook op het gebied van HR Services, Corporate Finance en Interim Services.

Toekomstbestending

De keuze voor Ton van Deijl was snel gemaakt. Sinds 2009 is hij betrokken bij CROP en sinds 2011 als partner in de (fiscale) adviespraktijk. Met de zich steeds verder uitbreidende adviespraktijk is het logisch om een fiscaal partner toe te voegen aan het bestuur. Zo is er een optimale, toekomstbestendige formatie gecreëerd.

Ton van Deijl: “CROP is een organisatie met enorme groeiambitie, ook in de adviespraktijk. Het is daarbij mooi om te zien dat de verschillende vormen van dienstverlening die wij aanbieden goed aansluiten bij de verschillende thema’s die bij veel klanten spelen, zoals Family Services bij familiebedrijven, de Fusie- en overnamepraktijk, Internationale advisering en het actuele thema Duurzaamheid / ESG. In deze dienstverlening zit ook nog veel groeipotentieel. Ik zie het als een mooie uitdaging om mijn werkzaamheden uit te breiden met bestuurstaken en het beleid mede vorm te kunnen geven. Op deze manier kan ik nog beter meewerken aan de groeiambities van onze organisatie.”

Neem contact op