CROP 25ste op lijst accountantskantoren Nederland

29 november 2021
Nieuws

Twee weken geleden bracht Accountancy Vanmorgen de AV-TOP 50 lijst van 2020 uit. Door onze op kwaliteit gebaseerde, klantgerichte aanpak staan we sterk op de 25ste positie van Nederland.

16e positie in Audit top 30

Een resultaat waar wij erg trots op zijn. Binnen het segment Audit zijn we zelfs landelijk gestegen naar de 16de positie!

Denyse Davelaar-Kemp (Director Assurance) over deze prestatie:

“Ik vind het een mooie positie, maar het is pas het eerste stukje; ik verwacht dat onze positie dit jaar verder zal groeien. We zijn bijna klaar met het project UNICON (Uniforme Controlepraktijk); dit stelt ons in staat efficiënter te werken.

Kwaliteit blijft CROP-breed hét belangrijkste uitgangspunt onder onze aanpak. Door de invoering van projectmatig controleren blijven we de kwaliteit van onze assuranceopdrachten hoog houden.

Naast kwaliteit voor klanten, hebben we ook nadrukkelijk oog voor het publiek belang. Zo oriënteren we ons op verduurzaming en bereiden we ons voor op de komst van de Audit Quality Indicators. Ik kijk uit naar de Top 50 van volgend jaar!”

Leukste controlepraktijk van Nederland

Kwaliteit intern vertaalt zich naar optimale aandacht voor de medewerker. Doordat we intern actief aan talentontwikkeling doen, stimuleren we dat elke medewerker zich thuis voelt.

  • Aandacht voor de mens
  • Acceptabele werkdruk
  • Uitdagende werkzaamheden
  • Mooie klanten
  • Vooruitstrevende kwaliteit

Zo is CROP Audit & Assurance  onderweg de leukste controlepraktijk van Nederland te worden. Kom jij het ook bij ons maken? Bekijk onze Audit & Assurance vacatures en meer op https://werkenbijcrop.nl/vacatures/ of neem contact op met Denyse Davelaar-Kemp.

Zie hier de Top 50 accountantskantoren (Accountancy Vanmorgen)
Zie hier de Top 30 auditkantoren (Accountancy Vanmorgen)

Contactpersonen

Denyse Davelaar
Partner Accountancy

Relevante diensten