Speciale uitgave Miljoenennota 2023

28 september 2022
Whitepaper

In een speciale uitgave over de Miljoenennota 2023 zetten onze fiscaal professionals alle maatregelen op een rij die voor jou als ondernemer belangrijk zijn. Het kabinet doelt met de maatregelen om koopkracht te repareren en de financiële positie van particulieren het komende jaar te verbeteren. Dit als reactie op de hoge inflatie. De balans tussen lasten op arbeid en op vermogen wordt verbeterd, maar dit heeft ook forse impact op ondernemingen.

We hebben de opvallendste maatregelen verdeeld over zes thema’s; werkgevers, ondernemers, vennootschapsbelasting & internationaal, particulieren, woningmarkt en klimaat. Alle thema’s zijn voorzien van een advies van onze fiscaal professionals, zodat je direct weet wat ze voor jou betekenen. Lees alles terug in onze speciale uitgave – via de oranje button onderaan deze pagina – of bekijk hier de wijzigingen per thema.

Heb je vragen over de mogelijkheden, wil je meer informatie of begeleiding bij de keuzes die er zijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. We hopen je met deze uitgave goed te informeren en helpen je graag verder!

Download