Transactie

Krachtenbundeling Florentes Vermogensbeheer

2 november 2019

Krachtenbundeling Florentes vermogensbeheer.

CROP corporate finance heeft begeleid bij de vorming van een nieuwe vermogensbeheerder; Florentes Vermogensbeheer. Deze nieuwe beheerder is voortgekomen uit Luyben & Brouwer Capitalmanagement en ook de partners van twee voormalige kantoren van Forza Asset Management. Wat de overweging ook is, een krachtenbundeling vereist een goede en actieve aanpak. CROP heeft dit proces begeleid door middel van advies gedurende alle fases van het traject. Met een succesvolle nieuwe organisatie tot gevolg.

Forza Asset Management beheert vermogen op basis van een mandaat. Maatwerk en dienstbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden. De onderneming is opgericht in 2000. Om klanten in Nederland van dienst te kunnen zijn en de continuïteit van hun dienstverlening te borgen, hebben ze vestigingen in zowel Maastricht, Apeldoorn als Eindhoven. Luyben & Brouwer Capitalmanagement is gespecialiseerd in het beleggen van zowel kleine als grote vermogens. De beleggingsstrategie is gebaseerd op macro economische analyse in combinatie met fundamentele selectie van individuele aandelen of obligaties.

Florentes Vermogensbeheer BV is een zelfstandig en onafhankelijke vermogensbeheerder met kantoren in Rotterdam, Utrecht en ook Zeist. Met veel persoonlijke aandacht voor met name ondernemers, particulieren en stichtingen. De onderneming richt zich in het bijzonder op partijen die hun vermogen willen beleggen en laten groeien op een transparante, betrouwbare en professionele manier.

De onderneming kan dit in de nieuwe samenstelling, met het oog op de toekomst, beter gaan realiseren. Kortom: een succesvolle begeleiding bij de krachtenbundeling tot het nieuwe Florentes Vermogensbeheer.

Voor meer informatie over Florentes Vermogensbeheer verwijzen wij u door naar hun LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/florentes-vermogensbeheer/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactpersoon

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl