Artikel

Naam CROP ten onrechte gebruikt in jaarrekening Mentiosa

29 april 2022

Recent heeft CROP registeraccountants vernomen dat in het maatschappelijk verkeer jaarrekeningen 2018, 2019 en 2020 van de vennootschap Mentiosa B.V. met als bestuurder de heer R.D. Roethof circuleren die op briefpapier van onze organisatie zijn gesteld en die van een ‘samenstellingsverklaring’ van één van de aan ons verbonden accountants zouden zijn voorzien.

Geen betrokkenheid bij Mentiosa

CROP registeraccountants is echter onbekend met deze vennootschap en deze jaarrekeningen, heeft daarbij geen enkele betrokkenheid gehad en heeft deze jaarrekeningen dan ook niet samengesteld. De hierin opgenomen ‘samenstellingsverklaringen’ zijn derhalve vervalst. De naam van (de accountant verbonden aan) CROP registeraccountants is ten onrechte in deze jaarrekeningen gebruikt. Aan deze jaarrekeningen en ‘samenstellingsverklaringen’ kan en mag geen enkele waarde worden gehecht.

Als je de beschikking over deze documenten krijgt, verzoeken wij jou om contact op te nemen met onze compliance officer (Jan-Willem Wiersma, telefonisch bereikbaar via ons secretariaat). Ook vragen wij jou om deze jaarrekeningen niet verder te verspreiden en te vernietigen.

+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl