Artikel

Naam CROP ten onrechte gebruikt in jaarrekening Mentiosa

10 september 2021

Recent heeft CROP registeraccountants vernomen dat in het maatschappelijk verkeer een jaarrekening 2020 van de vennootschap Mentiosa B.V. met als bestuurder de heer R.D. Roethof circuleert die op briefpapier van onze organisatie is gesteld en die van een ‘samenstellingsverklaring’ van één van de aan ons verbonden accountants zou zijn voorzien.

Geen betrokkenheid bij Mentiosa

CROP registeraccountants is echter onbekend met deze vennootschap en jaarrekening, heeft daarbij geen enkele betrokkenheid gehad en heeft deze dan ook niet samengesteld. De hierin opgenomen ‘samenstellingsverklaring’ is derhalve vervalst. De naam van (de accountant verbonden aan) CROP registeraccountants is ten onrechte in deze jaarrekening gebruikt. Aan deze jaarrekening en ‘samenstellingsverklaring’ kan en mag geen enkele waarde worden gehecht.

Als u de beschikking over dit document krijgt, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze compliance officer (Jan-Willem Wiersma, telefonisch bereikbaar via ons secretariaat). Ook vragen wij u om deze jaarrekening niet verder te verspreiden en te vernietigen.

+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl