Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO)

TOZO

Een onderdeel van het economisch noodpakket is de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO). Deze regeling ondersteunt zelfstandige ondernemers, onder wie zzp’ers, met inkomensondersteuning en bedrijfskrediet. Zo hebben zij een betere kans om hun bedrijf voort te zetten.

Hieronder vind je alle informatie over de TOZO en antwoorden op veel gestelde vragen van ondernemers. Heb je andere vragen, of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Kennisbank

Contact

Robert Honing
Tax Manager
Bram Reijnders, Tax manager bij CROP accountants & adviseurs in Arnhem, Amersfoort, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein
Bram Reijnders
Tax Manager
Ton van Deijl
Ton van Deijl
Partner Tax
Zie ook: Fiscaal advies voor je onderneming in zwaar weer | Ondersteuning bij Noodscenario's voor je onderneming | Coronacrisis & juridisch advies | Noodkrediet & Financiering | Coronadesk Overige Maatregelen
De artikelen op deze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op basis van op het moment beschikbare informatie. Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen. Wij doen ons best de actuele informatie steeds zo snel mogelijk te verwerken, maar er kan enige vertraging optreden. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl