Jaarrekening samenstellen

Ondersteuning bij het samenstellen van de jaarrekening

De jaarrekening samenstellen van jouw bedrijf is een belangrijk aspect. Als ondernemer ben je in veel gevallen verplicht om jaarlijks een jaarrekening op te stellen. Deze moet je ook (in vereenvoudigde vorm) deponeren bij de Kamer van Koophandel. Een jaarrekening is een financieel eindverslag over het boekjaar van jouw onderneming. Ze bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en diverse toelichtingen. Onze accountants helpen je hier graag bij, zodat deze aan alle regels voldoet.

Een jaarrekening samenstellen met de hulp van onze experts

Het doel van het samenstellen van een jaarrekening is om inzicht te geven in de financiële gang van zaken van je onderneming. Uit de jaarrekening kunnen conclusies worden getrokken over het rendement en het vermogen. De jaarrekening is al lang niet meer alleen bedoeld om terug te kijken. Deze cijfers bieden namelijk ook een doorkijkje in de mogelijkheden voor de toekomst.

Betrouwbare inzichten

Voor het samenstellen van de jaarrekening van jouw onderneming schakel je de experts van CROP in. Onze accountants zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en werken met het principe dat kwaliteit de basis is van al onze werkzaamheden. Zo kun je erop vertrouwen dat de jaarrekening voldoet aan de eisen die de wetgeving daaraan stelt. Op deze manier krijg je bij ons accountantskantoren in Arnhem, Amersfoort, Ede, Hoofddorp of Utrecht betrouwbare inzichten over hoe je onderneming heeft gepresteerd in het afgelopen jaar.

Maak gebruik van onze expertise

Bij CROP accountants & adviseurs staan we klaar voor middelgrote tot grote mkb-ondernemingen en non-profitorganisaties. Wil jij begeleiding bij het samenstellen van de jaarrekening? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. Neem contact met ons op door te bellen naar 033 – 463 57 27 of stuur een e-mail naar info@crop.nl en bespreek de mogelijkheden.

SBR Jaarrekening samenstellen en Tussentijdse cijfers in Visionplanner Cloud

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.