Kapitaaltransactie Salders

20 juni 2024
Transactie

CROP corporate finance heeft zorgvervoerder Salders geadviseerd en begeleid bij het aantrekken van een investeerder om de elektrische transitie van haar vloot mogelijk te maken en haar onderneming naar een volgende groeifase te brengen.

Salders is in 1990 opgericht en is uitgegroeid uit tot de grootste vervoerder in haar regio op het gebied van zorgvervoer. Hierbij moet je denken aan vervoer van personen met een zorgbehoefte naar het ziekenhuis of mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking naar de dagbesteding. Of aan ouderen die bij familie op visite of naar een uitje gaan.

De belangrijkste reden waarom Salders een investeerder zocht is om de transitie van een fossiele naar een elektrische vloot te financieren. Salders senior: “Wij zijn ontzettend blij met de kapitaalinjectie die de investering van TFH Holland in Salders met zich meebrengt. Het stelt ons in staat om de transitie van een fossiele naar een elektrische vloot te financieren de komende jaren. Zodat we onze groei blijven vasthouden.”

Aan de bedrijfsvoering van Salders zal niets veranderen door de investering van TFH Holland. Het management van Salders blijft bestaan uit Peter Salders senior, Peter Salders junior en Tom Salders.

Wij zijn blij deze transactie te hebben mogen uitvoeren en wensen de familie Salders veel succes samen met TFH.

Zie ook: TFH Holland investeert in zorgtaxibedrijf Salders (tfh-holland.nl)

TFH Holland investeert in zorgtaxibedrijf Salders (tfh-holland.nl)

Neem contact op

Relevante diensten

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.