Siekman & Stassen bereidt fiscale praktijk voor op samenwerking CROP

27 juli 2023
Nieuws

John Stassen, partner en belastingadviseur bij Siekman & Stassen, bereidt de fiscale praktijk binnen het bedrijf voor op zijn toekomstige pensionering. Om zorg te kunnen blijven waarborgen voor de fiscale klanten van Siekman & Stassen, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met de fiscale dienstverlening van CROP accountants & adviseurs.

Op termijn wordt de fiscale praktijk van Siekman & Stassen geïntegreerd in de praktijk van CROP accountants & adviseurs. Dit betekent dat Siekman & Stassen haar fiscale klanten door zal verwijzen naar CROP. Ook werken dhr. Stassen en mevr. Kuijk (belastingadviseur bij Siekman & Stassen) vanaf 1 januari 2023 vanuit het kantoor van CROP in Hoofddorp.

John Stassen: “CROP is een uitstekende organisatie die bij onze bedrijfscultuur past. Vanuit de fiscale belangen van de klant, en de daarmee samenhangende zorgplicht, vonden we in CROP een vertrouwde en deskundige partner.”

Ton van Deijl (Partner Tax CROP): “Net als Siekman & Stassen heeft CROP aandacht voor de klant hoog in het vaandel. Wij bieden dhr. Stassen, mevrouw Kuijk en de klanten van het bedrijf graag onderdak bij CROP.”

Neem contact op