Waarom kies je voor een SRA-accountantskantoor?

CROP registeraccountants is een SRA gecertificeerd accountantskantoor. Wat betekent dat voor jou als ondernemer en welke voordelen heeft dat?

Bij een SRA-kantoor ben je verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Een kantoor dat meebeweegt met de bedrijfseconomische ontwikkelingen en feeling heeft met het ondernemersklimaat. Wij zijn tenslotte zelf ondernemer. Wij beschikken over een breed netwerk en kennis van jouw branche!

MKB-specialist en meer

Of je nu een dga bent, een familiebedrijf of een internationaal opererend bedrijf, bij CROP registeraccountants ben je op de juiste plek. Maar ook verenigingen, stichtingen en gemeenten zijn bij ons aan het juiste adres.

Gecertificeerde kwaliteit

SRA-kantoren worden door meerdere onafhankelijke partijen regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, kennis en deskundigheid. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een betrouwbare partner.

Brede dienstverlening

Of het nu gaat om het samenstellen of controleren van de jaarrekening, fiscale en juridische adviezen, financieringsaanvragen, fusie- en overnametrajecten, HR-zaken of IT-audits, wij hebben alle expertises in huis.

Persoonlijk en duurzaam contact

Wij willen jou als ondernemer én als persoon beter leren kennen. Onze accountants en adviseurs streven altijd naar een duurzame relatie. Ook wanneer we niet op één lijn zitten. Wij spreken jouw taal, denken met je mee en snappen de vraagstukken waar je mee te maken hebt. Wij zijn zelf ook ondernemer.

Kennis van jouw branche

Door toegang tot verschillende databases heeft de CROP-adviseur de beschikking over unieke data en kennis van verschillende branches. Hiermee kunnen we jouw bedrijf benchmarken, vergelijkende data analyses uitvoeren en je gericht adviseren. Je weet waar je staat!

Regionaal, landelijk en internationaal

CROP accountants & adviseurs heeft kennis van het regionale ondernemersklimaat. Wij begeven ons in het juiste netwerk. Ook wanneer je zaken over de grens doet, kunnen wij je helpen.

CROP is lid van PrimeGlobal, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke middelgrote accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Waar je ter wereld ook zaken wilt doen, er is altijd een betrouwbare en lokaal ingevoerde partner dichtbij.

 

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Onze mensen maken CROP