Nieuws

LET OP! Aanvraag NOW 2.0 uiterlijk maandag 31 augustus a.s.

26 augustus 2020

Wil je nog een aanvraag indienen voor de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 2.0)? Dan kan dat tot en met maandag 31 augustus 2020 bij het UWV. Deze tijdelijke maatregel is bedoeld voor ondernemers met een omzetverlies van minimaal 20% over een periode van vier maanden. Je komt als ondernemer in aanmerking voor deze tegemoetkoming in loonkosten op voorwaarde dat je je personeel doorbetaalt.

Hulp nodig?

Wil je meer weten over de NOW 2.0? Check de informatie in de CROP corona desk. Heb je hulp nodig bij het indienen van de aanvraag voor de NOW 2.0? Neem dan contact met ons op. Wacht hiermee niet tot de laatste dag, want dan kunnen wij niet garanderen, dat de aanvraag nog op tijd is.

Nieuw pakket steunmaatregelen?

Vandaag (26/08) is er overleg met de vakbonden, kabinet en werkgeversorganisaties over een nieuwe ronde steunmaatregelen vanuit het kabinet. Naar alle waarschijnlijkheid worden de huidige steunmaatregelen fors soberder en komen er aanvullende eisen (e.g. NOW 3.0). Via de CROP Coronadesk houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl