Nieuws

Nieuwe dienst bij CROP: interim services

2 november 2020

Op 2 november 2020 is CROP interim services gestart. Guido van Aarle en Annemiek Kale, beiden bekend in de fiscale en financiële wereld, gaan samen met CROP accountants & adviseurs een extra service toevoegen aan het palet voor ondernemers. Wanneer ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning op gebied van in house fiscale of financiële functies, dan kan een interim specialist uitkomst bieden.

CROP interim services zorgt ervoor, dat ondernemers kunnen doorgaan met ondernemen, met de juiste kennis in hun organisatie. Voor CROP betekent deze nieuwe activiteit een extra ondersteuning van ondernemers. Het is belangrijk om continu nieuwe en vernieuwende kennis en expertise toe te voegen, zodat de organisatie eigentijds blijft en klaar is voor toekomst. CROP bestuurder Robin Koelewijn: “We zijn blij dat Guido en Annemiek met ons interim diensten willen uitbouwen  De combinatie van persoonlijke aandacht en expertise is onmisbaar om waarde te creëren voor onze klanten, samen vooruit te blijven kijken en dienstverlening op topniveau te kunnen waarborgen.”

Annemiek: Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als fiscalist, eerst bij een Big4 kantoor en later bij diverse multinationals. Ik vond het tijd mijn bakens te verzetten en mij te richten op wat ik het liefste doe: de juiste match vinden voor bedrijven die op zoek zijn naar in house fiscale of financiële ondersteuning. Door mijn ruime ervaring als Head of Tax weet ik als geen ander wat er nodig is om een project tot een succesvol einde te brengen en hoe om te gaan met alles wat er onderweg kan gebeuren.

Guido: Ik wil met mijn kennis van de markt CROP interim services persoonlijk maken. Daarom ben ik vol overtuiging in deze nieuwe servicelijn van CROP gestapt. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn reeds opgebouwde ervaring en kennis van de markt kan inzetten om nog jaren het vertrouwde gezicht te zijn voor kandidaten en bedrijven. De persoonlijke match maken, het enthousiasme van de klant opmerken en de daadwerkelijke resultaten die interim kandidaten hebben behaald bij klanten zijn mijn ‘drivers’.

Het voelt goed een spil in de markt van arbeidsbemiddeling te zijn en een inhoudelijk en kosteneffectief alternatief te kunnen bieden. ‘De mensen maken CROP’ en zo maken wij CROP interim services.

Contact

Medewerker-Annemiek-Kale
Annemiek Kale
Partner Interim Services - Tax specialist
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl