Document

Verwerkersovereenkomst

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat er goede afspraken moeten worden gemaakt (en vastgelegd) tussen een verantwoordelijke partij en ingeschakelde verwerkers over het omgaan met persoonsgegevens.

CROP registeraccountants verzorgt de salarisadministraties en wellicht ook andere HR services. In dat geval treedt CROP voor jou op als verwerker (als verantwoordelijke). Om je te faciliteren hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld voor onze dienstverlening op dit gebied. Wanneer je deze overeenkomst gebruikt voldoe je aan de betreffende verplichtingen uit de AVG. Het voordeel van deze overeenkomst is, dat je hier verder geen tijd in hoeft te steken en dat CROP niet te maken krijgt met allerlei verschillende versies van verwerkersovereenkomsten.

Wij hebben ervoor gekozen deze overeenkomst via onze website aan te bieden. Mocht je daarvan gebruik willen maken, dan kun je die hier downloaden. Je vult je gegevens in, ondertekent het formulier en stuurt deze naar avg@crop.nl. Wij ondertekenen deze overeenkomst vervolgens ook en mailen deze terug. Wanneer wij meerdere entiteiten voor je verlonen moet er per entiteit een overeenkomst worden opgesteld.

CROP registeraccountants, CROP belastingadviseurs, CROP Corporate Finance B.V. en CROP Pensioenadvies B.V. kunnen over en weer optreden als (sub)verwerkers ter ondersteuning van elkaars dienstverlening.

Subverwerkers
Nmbrs
: Salarisverwerking
Exact
: Salarisverwerking, administratieve dienstverlening
ADP
: Salarisverwerking
Loket
: Salarisverwerking
Analys.io
: Salarisverwerking
Tax Sample
: Data analyse
MijnSubsidie
: Data analyse
Gearsoft
: Salarisverwerking

 

Download de verwerkersovereenkomst
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl