Verkooptransactie Technisch Bureau Feuerstein

1 oktober 2019
Transactie

Verkooptransactie onderneming

CROP corporate finance heeft de heer Raymond Feuerstein begeleid bij de verkooptransactie (management buy-out) van Technisch Bureau Feuerstein BV aan de heer Robert van Rossum. De heer Van Rossum is al jaren werkzaam bij de onderneming, voorheen als sr. projectleider. De heer van Rossum heeft in deze rol vele projecten gerealiseerd en zal nu de onderneming gaan aansturen. Kortom: een geslaagde verkooptransactie van Technisch bureau Feuerstein. In de bijlage van dit artikel staat het persbericht van de heer Raymond Feuerstein over de overname door de heer van Rossum.

De werkzaamheden van CROP corporate finance betroffen de gehele procesbegeleiding ten aanzien van de verkoop, waaronder de waardebepaling, het schrijven van het informatiememorandum, het voeren van de onderhandelingen, de due diligence en de volledige transactiedocumentatie. Gedurende elke fase van het traject staan wij nauw in contact met een ondernemer.

Technisch Bureau Feuerstein

Technisch Bureau Feuerstein bestaat al sindsĀ 1937. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van een tweemans loodgietersbedrijf tot een middelgroot installatiebedrijf. Bij Feuerstein kunt u terecht voor een compleet pakket aan installatiediensten op het gebied van klimaattechniek. Dit is onder andere het verwarmen, koelen en ventileren tot en met sanitair oplossingen. De onderneming biedt daarna ook onderhouds- en service onderhoudscontract aan om de installaties in optimale condities te houden. De representatieve vakmensen van Feuerstein staan garant voor jarenlange ervaring. Kwaliteit en klanttevredenheid staan centraal bij de onderneming.

CROP corporate finance

Wat voor plannen u ook heeft met uw onderneming, wanneer u wilt weten wat de waarde van de onderneming is, is het van belang dat u inzicht heeft in de waardebepalende factoren van de onderneming en dat deze zorgvuldig worden toegepast. Het multidisciplinaire team van CROP corporate finance geeft deskundig advies in alle fases van de ‘ondernemersreis’. Met als doel het verder helpen van u als ondernemer. Wij zeggen niet voor niets: aandacht voor de ondernemer, samen vooruit.

 

Download

Neem contact op

Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance