Transactie

Verkooptransactie Laundry

1 april 2019

Verkooptransactie Laundry

Een multidisciplinair team van CROP (zowel corporate finance als juridisch) heeft de heer F. Sijmons begeleid bij de verkooptransactie van 100% van de aandelen in handelsonderneming Laundry BV aan de Belgische onderneming LDL Group. Onze werkzaamheden betroffen zowel de gehele procesbegeleiding ten aanzien van de verkoop, waaronder waardebepaling, onderhandelingen, due diligence, als de volledige transactiedocumentatie.

In onderstaand bericht is meer informatie te vinden ten aanzien van de verkooptransactie van Laundry:

“LDL Group, gevestigd in Deinze, België, biedt reeds meer dan 25 jaar professionele totaaloplossingen aan voor de industriële wasserij-sector en heeft een sterke groeiambitie. Laundry B.V. is al ruim 40 jaar importeur, leverancier en installateur van was- en droogapparatuur voor professioneel gebruik. Via deze overname wil LDL Group haar positie op de Nederlands markt versterken en verder uitbouwen”.

Laundry B.V.

De onderneming Laundry is exclusief importeur van IPSO industriële was- en droogapparatuur binnen Nederland. IPSO is een A-label, waarmee de klant verzekerd is van kwaliteit, een lange levensduur en continuïteit. Dankzij de jarenlange ervaring met de betrouwbare techniek van IPSO, kent de onderneming deze industriële wasmachines en drogers door en door.

CROP corporate finance

De onderneming verkopen is voor het gros van de ondernemers een gebeurtenis met een grote impact. Niet alleen op zakelijk, maar zeker ook op emotioneel vlak. Dit traject vereist dan ook een goede voorbereiding, een actieve aanpak, deskundigheid maar zeker ook ervaring. CROP corporate finance beschikt over deskundige en ervaren adviseurs die je graag van A tot Z helpen met zowel een fusie als een overname. Niet alleen op financieel, fiscaal en juridisch vlak, maar ook als begeleider en bewaker gedurende de verschillende fases van het traject.

 

Lees meer in het persbericht

Contactpersoon

Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl