Transactie

Verkooptransactie Kaap Doorn

15 mei 2019

Verkooptransactie Kaap Doorn

CROP corporate finance heeft de aandeelhouders van Kaap Doorn Conferentiecentrum begeleid bij de verkooptransactie van 100% van de aandelen aan YMCA Management B.V. YMCA Management is onder andere eigenaar van Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder en De Hoorneboeg te Hilversum. Een multidisciplinair team van CROP (zowel corporate finance, legal, accountants als fiscalisten) heeft het gehele traject begeleid ten aanzien van de verkoop. Dit betrof onder andere de waardebepaling, de verkoopprospectus, onderhandelingen, begeleiding, due diligence en ook de transactiedocumentatie. Kortom: een zeer compleet aanbod aan bedrijfs(advies)diensten!

Kaap Doorn Conferentiecentrum

Conferentiecentrum Kaap Doorn is volledig gespecialiseerd in zakelijke bijeenkomsten. Dit betreft met name vergaderingen, trainingen en ook cursussen. De ligging op de Utrechtse Heuvelrug in Midden-Nederland maakt dit daarmee een zeer goed bereikbaar conferentiehotel.

CROP corporate finance

Wat uw beoogde toekomstplannen ook zijn, wanneer u de waarde van uw onderneming wenst te weten, is het essentieel dat u inzicht krijgt in bepaalde waardebepalende factoren van de onderneming. Het is daarnaast van belang dat deze factoren zorgvuldig worden toegepast in de praktijk. Doordat CROP corporate finance beschikt over een multidisciplinair team (verdeeld over diverse afdelingen), zijn wij in staat is om deskundig advies in alle fases van de ‘ondernemersreis’ te geven. Het doel hiervan is het verder helpen van u als ondernemer. Wij zeggen immers niet voor niets: aandacht voor de ondernemer, samen vooruit.

 

Contactpersoon

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl