Transactie

Verkooptransactie ClimaTech bv

1 maart 2018

CROP Corporate finance heeft de heer Jan Donderwinkel begeleid bij de verkoop van zijn onderneming ClimaTech BV aan koper ABN uit België.

ClimaTech ontwerpt en installeert turnkey cleanrooms van een hoge kwaliteit en met een goede nazorg. Haar opdrachtgevers zijn actief in de zorg en farmaceutische industrie. Sinds de start in 1990 is ClimaTech uitgegroeid tot een voorname speler in de cleanroombranche in Nederland en België.

Koper ABN heeft een groeiambitie in de markt van cleanrooms en wil met de overname van ClimaTech haar strategische positie in Nederland en België versterken.

Jan Donderwinkel blijft de komende tijd nog actief bij ClimaTech betrokken, specifiek voor recent verworven opdrachten voor twee gerenommeerde ziekenhuizen in Nederland.

CROP corporate finance  heeft het gehele verkooptraject begeleid, waaronder het opstellen van een informatiememorandum, het voeren van de onderhandelingen en de coördinatie van de due-diligence.

In teamverband met accountant, jurist en fiscalist van CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs heeft de juridische en fiscale beoordeling  van de transactiedocumentatie plaatsgevonden.

 

 

 

 

Contactpersoon

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl