Transactie

Herstructurering adviesbureau

9 november 2016

Onze relatie is een landelijk werkend adviesbureau met 60 medewerkers op het gebied van complexe ruimtelijke en bouwkundige projecten. Haar project- en procesmanagers kunnen opdrachtgevers het gehele proces uit handen nemen, ondersteund door eigen specialisten op het gebied van planning, risicomanagement, bouwbegeleiding, juridische zaken en duurzaamheid.

Enige jaren geleden heeft CROP corporate finance de onderneming al begeleid bij de opzet en uitvoering van een nieuwe financiële en juridische structuur (recap) met als doel de toetreding en doorstroming van belangrijke medewerkers (keyplayers) als nieuwe participanten mogelijk te maken. De onderneming onderscheidt zich positief door haar bedrijfsstructuur met zeer betrokken, ondernemende en participerende key players.

Op dit moment assisteert CROP corporate finance directie en aandeelhouders van de onderneming bij het realiseren van haar strategie gericht op verbreding en groei van de organisatie (buy and build) door fusie of acquisities. Op dit moment vinden gesprekken met meerdere kandidaten plaats.  Onze werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van deze processen, de waardebepaling van de targets, bepalen van een optimale juridische en financiële structuur, en het arrangeren van de financiering en transactiedocumentatie.

 

Contactpersoon

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl