Eindejaarstips 2020

13 november 2020
Whitepaper

Wat kun je als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten die voor 1 januari 2021 geregeld moeten zijn? Op welke zaken moet je je als werkgever  voorbereiden voor het nieuwe jaar? Wil en kun je nog een schenking doen aan je (klein)kinderen? Deze zaken en meer staan in de Eindejaarstips 2020.

In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Daarnaast hebben we ook enkele tips rondom coronamaatregelen opgenomen, zoals uitstel van belastingbetaling.

NB: Bij de samenstelling van de Eindejaarstips 2020 is naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid gestreefd. De coronamaatregelen zijn hierin meegenomen, zoals ze bekend waren op dinsdag 3 november 2020, 20:00 uur. Eventuele wijzigingen na 3 november zijn hierin niet meegenomen. Onze organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. Voor de meest actuele informatie verwijzen we je naar onze fiscaal adviseurs.

Download