Transactie

Aankooptransactie en financiering Keerpunt

24 april 2019

Aankooptransactie en financiering Keerpunt

CROP corporate finance heeft Keerpunt BV begeleid gedurende het gehele aankooptraject van 100% van de aandelen in de Bedrijfsartsengroep te Heerenveen, dit betrof onder andere de aankooptransactie en financiering van Keerpunt. Onze werkzaamheden hielden de gehele procesbegeleiding ten aanzien van de aankoop, waaronder de waardebepaling, het uitbrengen van de bieding, de onderhandelingen, due diligence en de volledige transactiedocumentatie in. Daarnaast hebben wij ook geadviseerd bij het financieringstraject van deze overname. Keerpunt is na afronding van de overname in staat om de expertise van beide partijen te combineren. De kwaliteit met betrekking tot het bedienen van klanten, op het gebied van arbodienstverlening, maar ook op het gebied van gezondheidsmanagement, kon hierdoor verbeterd worden door het bundelen van krachten.

Meer informatie vind je in het persbericht van Keerpunt.

Keerpunt

Keerpunt biedt duurzame oplossingen voor vraagstukken onder andere op het gebied van gezond werken. Dit betreft onder andere arbodienstverlening, re-integratie, casemanagement, maar ook de WGA en ziektewet. Zij organiseren een optimale samenwerking tussen alle betrokkenen en richten zich hierbij altijd op wat wél kan. Zo werken de partijen samen aan minder verzuim en gezond werken. Onder het motto: daar wordt iedereen beter van.

CROP corporate finance

Denk je erover een bedrijf over te nemen, of anderzijds juist je bedrijf te verkopen? Wil je je inkopen in het bedrijf waarvoor je werkzaam bent of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte fusiepartner? CROP corporate finance biedt de uitkomst met deskundig advies in alle fases van het traject. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in huis met uiteenlopende deals. Hierdoor weten wij wat nodig is om trajecten van fusies en overnames zo geleidelijk en succesvol mogelijk af te kunnen ronden met het oog op de toekomst van u, of uw onderneming. Wij zeggen niet voor niets: aandacht voor de ondernemer, samen vooruit.

persbericht Keerpunt

Contactpersoon

Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl