Transactie

Aankooptransactie Dialog Groep

15 juni 2019

Aankooptransactie Dialog Groep

CROP corporate finance heeft het MBO-team (Patrick, Rob en Philippe) van Dialog Groep begeleid bij de aankooptransactie van 100% van de aandelen van Dialog Groep.

Een multidisciplinair team van CROP (corporate finance, legal, accountants en ook fiscalisten) heeft dit intensieve overnametraject (MBO) uitgevoerd. Het traject bestond uit de waardebepaling,  onderhandelingen, opzet van de transactie- en financieringsstructuur, arrangeren van de transactiefinanciering, uitvoering van de due diligence en ook de volledige transactiedocumentatie.

Kortom: een succesvolle samenwerking tussen het MBO-team van Dialog Groep en CROP corporate finance!

Dialog Groep CROP corporate finance

Dialog Groep

Dialog Groep is een IT-organisatie en dé leidende speler in de Benelux-markt als het gaat om organisaties die zich richten op grote bedrijven. Dit om klanten via elk mogelijk communicatiekanaal in dialoog te brengen met hun interne en ook externe stakeholders. Opdrachtgevers zijn onder andere ING, ABN-AMRO, Ziggo, Volksbank en ASR.

De onderneming is in 1992 opgericht door haar aandeelhouders Dick Kakebeeke en Jaap Nieboer. Anno 2019 opereert de onderneming met ca. 50 werknemers in Nederland en België, met haar hoofdkantoor in Bunnik.

Advies CROP corporate finance bij een aankooptransactie

Wat de overweging ook is, bij fusies en overnames is een goede voorbereiding en actieve aanpak vereist. Onze adviseurs zijn deskundig en ervaren en helpen je graag van A tot Z met zowel een fusie als overname. Niet alleen op financieel, fiscaal en juridisch vlak, maar ook als begeleider en bewaker van het volledige proces.

CROP corporate finance biedt professioneel advies bij onder andere de volgende ‘fusies en overnames’ vraagstukken:

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn?

 

Aanmelden nieuwsbrief CF

 

Voor meer informatie ten aanzien van de transactie, zie de website van Dialoggroep.eu

Contactpersoon

Kees van Rossum
Partner Corporate Finance
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl