Security

Veilig ondernemen online, hoe doe je dat?

Het lijkt moeilijk te bepalen in welke mate je afhankelijk bent van je IT-systemen, maar volgens ons hoef je eigenlijk maar drie vragen te beantwoorden:

  • Hoelang kun je zonder IT voordat het omzet gaat kosten?
  • Hoeveel kost de uitval van IT per uur?
  • Hoe groot is de imagoschade bij een datalek?
Quick Scan

De uitkomst van de eerste vraag is bij veel ondernemingen de afgelopen jaren teruggelopen van dagen naar uren. Terwijl de kosten van uitval bij de tweede vraag exponentieel zijn gestegen, omdat steeds meer processen niet meer werken zonder IT.
Alle communicatie- en omzetkanalen zijn IT gedreven, zoals de telefooncentrale, de kassa en zelfs het machinepark. En wat gebeurt er als gegevens op straat liggen door een datalek? De imagoschade kan soms enorm zijn en zelfs het einde van jouw onderneming betekenen.

Koppelen we deze informatie aan het feit dat het aantal, de diversiteit en de agressiviteit van cyberaanvallen alleen maar is toegenomen, dan is de vraag of je nog zonder Cybersecurity kunt, snel beantwoord.

Hoe je dat goed en betaalbaar oplost daar hebben we bij CROP samen met onze partner ONYX goed over nagedacht. Samen veilig online ondernemen, zodat je vooruit kan! Daar besteden we graag onze aandacht aan.

Bekijk hier onze brochure!

Security menu

 

 

Onze andere specialismen

Contact

Sandor Kemper
Sandor Kemper
Director IT-audit
Jack van Crooij
Jack van Crooij
Senior Manager IT-audit
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl