Interim – Finance

Interim-specialisten op het gebied van finance

CROP is al jaren geleden begonnen als accountancybedrijf en daarom hebben wij natuurlijk een goede ‘feeling’ met Finance afdelingen. Zo wordt met regelmaat aan ons gevraagd om meer dan alleen extern advies of ondersteuning te leveren. Daarom hebben wij besloten hier een officiële dienst van te maken: het leveren van Interim-Specialisten aan bedrijven op het gebied van Finance. Sinds een aantal jaren zet de flexibilisering van arbeid binnen staffuncties als Finance stevig door. Dankzij huidige grote Finance transformatieprocessen wordt die flexibilisering alleen maar groter en stevenen bedrijven af op automatisering van Finance processen en een grote herijking van veel Finance functies.

Wij kunnen jou daarin helpen. CROP heeft namelijk een groot netwerk aan Interim-Specialisten die zich kunnen inzetten om ook bij jou op de afdeling van toegevoegde waarde te zijn. Zij het als onderdeel van een project, puur ter ondersteuning of om leiding te geven, alles is mogelijk. Daarbij zetten wij graag die extra stap: naast het leveren van de ondersteuning kunnen wij adviserend optreden om ervoor te zorgen dat jouw doel op de meest effectieve wijze behaald wordt.

Accounting

Accounting vormt de basis waarop CFO’s en CEO’s beslissingen nemen. Dat sluit perfect aan bij de overtuiging van CROP en de kennis die wij hebben. Vandaar dat CROP Interim Services zich ook op dit specialisme richt. Goede accounting processen leiden tot betere informatie en breed gedragen beslissingen, om uiteindelijk waarde aan de onderneming toe te voegen.

Wij zien bedrijven vaak worstelen met het updaten en moderniseren van hun accounting processen. CROP Interim Services biedt tal van mogelijkheden om tot een verbetering van de deze processen te komen.

Of je nu een Shared Service Center wilt opbouwen, op zoek bent naar meer kwaliteit binnen je bestaande Accounting processen of een goed team wilt opbouwen binnen de afdeling Finance, werken met Accounting Interim Specialisten via CROP Interim Services betekent:

  • Profiteren van ons grote netwerk aan Interim Accounting Specialisten: zowel Specialisten die als Projectmanager aan de slag kunnen als mensen die handjes leveren in de ondersteuning van een transitie;
  • Maximale flexibiliteit omdat wij de aard van onze dienstverlening kunnen aanpassen (detachering of interim);
  • Het voordeel van een grote backoffice, met veelzijdige technische kennis.

Wij denken graag met je mee en delen daarbij onze ervaringen.

Voorbeelden van Accounting functies die wij kunnen invullen zijn: Accounting Managers, Tax Accountants (zie ook onder het kopje ‘Tax’), GL Accountants, Accounting Supervisors, SSC Managers, RA’s/ Technical Accountants/ GAAP Specialisten en Salarisadministrateurs.

Audit & Control

Goede masterdata die op elk gewenst inzicht kunnen verschaffen worden steeds belangrijker.  Cijfers die van meet af aan goed worden opgesteld en maximale stuurinformatie opleveren zijn onmisbaar. Het draait niet alleen om de kwaliteit van de cijfers, maar ook om de controle daarop en wat je met de cijfers allemaal kan doen. Vandaar dat CROP Interim Services één van haar pijlers richt op Audit & Control Interim-functies. Dat biedt je de volgende voordelen:

  • Een grote backoffice. Eén van de hoofdpijlers van CROP is audit dienstverlening (Financial audit, EDP audits);
  • Een groot netwerk in Audit en Controlling Specialisten;
  • Maatwerkoplossingen met een planmatige aanpak;
  • Ondersteuning op alle niveaus. Zo betaal je altijd een passend tarief.

Bij Audit & Control kan je denken aan functies als Audit Medewerkers of Audit Managers, Financial Controllers, Business Controllers, Financial Analysts, Business Analysts, Finance Managers en Finance Directors.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Vacatures

Neem contact op

Medewerker-Annemiek-Kale
Annemiek Kale
Partner Recruitment Services
Jurjen Ramler
Jurjen Ramler
Partner Interim Services
Angelique Vermulm
Consultant Interim Tax

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy verklaring.