Coronacrisis & juridisch advies

Juridische zaken in tijden van corona

De coronacrisis heeft grote impact op het bedrijfsleven in Nederland. Ben je bang dat je gezien de omstandigheden je overeenkomsten niet kunt nakomen? Of vraag je jezelf af waar je als bestuurder op moet letten om niet zelf het risico te lopen aansprakelijk te zijn als het misgaat? Of wat als de maatregelen die de overheid getroffen heeft niet voldoende zijn en personeel ontslaan noodzakelijk is?

Hieronder vind je alle informatie over juridische zaken die mogelijk voor jouw situatie relevant zijn tijdens de coronacrisis. Heb je nog andere vragen, of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Kennisbank

Contact

Marieke Heiner - mediator CROP accountants & adviseurs
Marieke Heiner
Mediator
Roland Elzinga, senior manager legal
Roland Elzinga
Senior Manager Legal
Saskia Mooij, manager legal
Saskia Mooij
Manager Legal
Zie ook: Fiscaal advies voor je onderneming in zwaar weer | Ondersteuning bij Noodscenario's voor je onderneming | Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO) | Noodkrediet & Financiering | Coronadesk Overige Maatregelen
De artikelen op deze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op basis van op het moment beschikbare informatie. Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen. Wij doen ons best de actuele informatie steeds zo snel mogelijk te verwerken, maar er kan enige vertraging optreden. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl