Noodkrediet & Financiering

Financiering in tijden van Crisis

Is jouw onderneming getroffen door de omstandigheden rondom de Coronacrisis? Wanneer een onderneming in nood is, draait het om snelheid en het nemen van de juiste beslissingen. Ben je op zoek naar financiële oplossingen, of heeft jouw onderneming in deze periode (tijdelijk) wat extra krediet nodig?

CROP Corporate Finance kan je in veel situaties ondersteunen en begeleiden, zodat jij je kan focussen op de bedrijfsvoering. Hieronder vind je informatie over onze ondersteuning bij kredietaanvragen. Heb je nog vragen of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Kennisbank

Contact

Herber Blokland
Herber Blokland
Partner Corporate Finance
Gerben Remmerde
Gerben Remmerde
Partner Corporate Finance
Zie ook: Fiscaal advies voor je onderneming in zwaar weer | Ondersteuning bij Noodscenario's voor je onderneming | Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO) | Coronacrisis & juridisch advies | Coronadesk Overige Maatregelen
De artikelen op deze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op basis van op het moment beschikbare informatie. Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen. Wij doen ons best de actuele informatie steeds zo snel mogelijk te verwerken, maar er kan enige vertraging optreden. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl