Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW)

Alles over de NOW

Ben jij ondernemer en verwacht je in het eerste en tweede kwartaal van 2021 een omzetverlies van minimaal 20% door de corona maatregelen? Dan kun je bij het UWV een tegemoetkoming in de loonkosten aanvragen. Het betreft een tegemoetkoming in de loonkosten van maximaal 85% van de totale loonsom, afhankelijk van het daadwerkelijke omzetverlies.

Op deze pagina vind je alle informatie over de NOW en hebben we in de FAQ antwoord gegeven op veel gestelde vragen van ondernemers. Heb je nog andere vragen, of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Kennisbank

Contact

Resi Verstegen
Tax Consultant
Guido van Aarle
Guido van Aarle
Partner Tax
Ton van Deijl
Ton van Deijl
Partner Tax
Zie ook: Overige Corona Maatregelen | Uitstel van belastingen en pensioenpremies | Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL, voorheen TOGS)
De artikelen op deze pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op basis van op het moment beschikbare informatie. Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen. Wij doen ons best de actuele informatie steeds zo snel mogelijk te verwerken, maar er kan enige vertraging optreden. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
+31 (0) 33 - 46 357 27 info@crop.nl